Свързани новини

01.09.2009 18:37

Рашидов: Приемаме добрите практики на Италия в областта на културния туризъм

Видян 1873 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на културата Вежди Рашидов се срещна днес с посланика на Италия в София Стефано Бенацо, съобщиха от пресцентъра на Министерството на културата, предаде агенция БГНЕС.


По време на разговора бе отбелязано положителното развитие на културните отношения между двете страни и активната културна програма, посветена на 130-годишнината от установяването на дипломатическите отношения между България и Италия. Посланик Бенацо сподели, че културното сътрудничество е важна част от общите политически и икономически отношения и той лично му отдава приоритетно значение. Специален акцент бе поставен върху развитието на културния туризъм в България и съвместно изработения между италиански и български партньори Стратегически план, който поставя основата на едно продължително и устойчиво сътрудничество. Министър Рашидов благодари за оказаната подкрепа и увери посланика, че България приема добрите практики на Италия в областта на културния туризъм. На срещата бе подчертан и приноса на световно утвърдени български творци, оставили знак в развитието на италианската култура. Министър Рашидов сподели, че Министерството на културата е отворено за нови предложения, които ще допринесат за още по-доброто опознаване на България в Италия.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

дева