08.06.2024 15:06

1,5 млн.лв. за Трейс за безобразията на Патриарха и бул. Витоша от ППДБСС

Видян 26258 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Ние ще работим с фирми, различни от статквото, няма да слагаме некачествени материали", излъгаха в предизборната си кампания само преди месеци от ППДБСС. Знаете ли кой взе над милион лева за боята, която се поизтърка още първата седмица по булевардите Витоша, Патриарх Евтимий, Фр. Нансен и Скобелев в София? Трейс!


Същата фирма, която при ГЕРБ си остави ръцете на други знакови места в София, включително при така критикуваните от Борис Бонев ремонти на възлови улици и булеварди в центъра: Жълтите павета, на които новата администрация, въпреки заклинанията си направи ремонт на ремонта на ремонта, бул. Витоша - танцуващите плочки по пешеходната част, танцуващите и недобре подредени павета по Дондуков, безобразното изпълнение на Графа, Шишман, 6 септември и т.н. Писали сме как тя работеше с дубльор, за да печели конкурси. Трейс беше абонирана за поръчки при "статуквото" не само в София, но и в другите големи градове, както и по магистралите с лошото качество и инхаус поръчките. 


Каква е Промяната?


При ГЕРБ Фандъкова поне глобяваше некачественото изпълнение, а сега, след като кметът Терзиев с месец закъснение забеляза, че нещата не са добре и си го призна по телевизията, сякаш е лош ученик в 3-ти клас, ще връща старото положение - например еднопосочен Фр. Нансен. И ще се наливат още пари. Но не от джоба на милионера - кмет, който и пред протестиращите граждани, и пред камерите отказва да сподели кой ще носи отговорността за безразсъдните и маниакални решения, които от страх не бяха обсъдени с хората. Негов ресорен зам. е човек на Бонев, а транспортът като ресор според общинските съветници е под контрола на македонския му колега в СОС и фаворит А.Зографски, който няма никаква експертиза в този сектор.


С допълнителната работа сметката прескача 1,5 млн.лв. от джоба на данъкоплатеца.


Колкото би струвала една нова детска градина, ако не се раздува сметката. Не 5 млн. лв., както при кмета от ППДБСС втори мандат в Овча купел.


 


Радостина Тонева


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 29 септември 21:00ч.

Странични ефекти 2013 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 46 мин

Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Руни Мара Емили Тейлър Джуд Лоу Dr. Jonathan Banks Чанинг Тейтъм Мартин Тейлър

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв