01/03

Свързани новини

08.06.2020 15:52

210 000 лв. не излизат при къщата на Шехеразада, ПР-ът на премиера без декларации в КПКОНПИ за последните 2 г.

Видян 11380 пъти | Коментари 8
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поне 210 000 лв. или общият доход на семейството й за 2 години според декларацията пред КПКОНПИ на съпруга й не излизат в сметките на Шехеразада, както сама се нарече медийната съветничка на премиера Севделина Арнаудова, по сделката за закупуването на къщата й за 1 056 100 лв., разкрита от Биволь. 
Пишем, че е според декларацията на съпруга й, понеже на сайта на КПКОНПИ няма данни за подаване на задължителния за висшите чиновници документ през 2018 и 2019 г. от самата Арнаудова.  Тя го обясни с чл. 2, ал. 3 от допълнителните разпоредби на ЗПКОНПИ.


 Още преди 3 години Арнаудова обяви пред 19 минути, че след като премиерът се закле, че ще изгони роднините във властта, съпругът на Севи, както я знаем всички журналисти, продължава да заема постовете, които трябваше да напусне в 2 държавни борда.
Единият от тях е на славния Булгартрансгаз, който трябваше да бъде готов през април с Турски поток през наша територия, не спря до строи при карантината, но ще завърши трасето едва към края на 2020 г.
На 9 октомври 2017 г. писахме: „Съпругът на шефката на Правителствената информационна служба е подал оставка от борда на скандално нашумялата, покрай Кумгейт на депутата от ГЕРБ Делян Добрев, държавна фирма Булгартрансгаз. Дори БСП спести връзката му с пиарката на правителството, извадена само от 19 минути. Оставката е подадена на 5 октомври 2017, след призива на премиера, който по признания на Арнаудова е и кум на младото семейство: ”Ако има двама души от една фамилия в администрацията, единият да си ходи”. Както са описали всички официози покрай сватбата им, Димитров е градски и е приятел на Д. Добрев, който изгоря именно заради Кумгейт и придобиване на имоти на интересни цени.
Пред 19 минути Севделина Арнаудова коментира, че оставката още не е приета, тъй като членовете на УС подават заявленията си пред членовете на Надзорния съвет, който от своя страна ги внася в КЕВР, „която назначава и освобождава финално”.
3 години по-късно мандатът на КЕВР изтече на 2 април, но оставката на съпруга на премиерския пиар явно не е приета. Кой знае защо?...

Цитираме, за да разберете защо се наложи да проверим дали целият разход


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 Anonimen 10.06.2020 10:59

    Защо да подава декларация Шехерезада...те декларациите са за простосмъртните.

  • 007 Anonimen 09.06.2020 15:02

    Г-н Цветанов, от къде взехте парите? пита следователят. От скрина. отговаря Цветанов. - А там кой ги слага? продължава следователят. Тъстът ми ги слага. отговаря Цветанов. - А на него кой ги дава? отново пита следователят. Аз му ги давам. казва Цветанов. - Добре, а Вие от къде ги взимате? пак пита следователят. Ами от скрина

  • 006 Anonimen 08.06.2020 18:14

    А колко има като Севдето, да не би да крякат бадява...уж мисирки, а алчни като пирани, и най-интересното, че са нахранени доволно

  • 005 Времето сега е ТЯХНО и ножа също !!! 08.06.2020 16:21

    Аз вярвам на Шехерезада Арнаудова, но затова проверявам, нали проверката е висша форма на доверие !!! В сайта на ДСК има калкулатор, но дори неговата фантазия е бедна. Максимума за ипотечни кредити е 400 000 лева !!! Предполагам, че в приказките на Шехерезада Арнаудова има и място за хепи енд звучащ така : “Затвор и с кирка в ръката за да има отново свобода“ !!!

  • 004 Иван Костов, лауреат на ордена на ЮДА 08.06.2020 16:18

    Абе какви злобни хора сме, да не мислим, че е лесно всяка нощ да се разказват приказки. За тия 1.5 милиона лева Шехерезада без глас е останала, а сега горката пак трябва да съчинява приказки от 1001 нощ за пред Цацоратурата и каскетурата!!!А, че Шехерезадата е тъпа мисирка не е чудно ! Тръгнала да скача на обигран мафиот като Черепа! Смях, коз, коз и две яки пешки за мат !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

рак

Ден да общувате открито с партньорите си

Ден да общувате открито с партньорите си, да