25.07.2024 11:19

Ако получим третия мандат, ще подходим държавнически: Гуцанов

Видян 345 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Имаше различни виждания в председателския съвет. Мнението на БСП е да се видят най-важните законопроекти и спрямо тях дали трябва или не трябва да излиза парламента във ваканция. Това коментира пред журналисти председателят на ПГ на "БСП за България" Борислав Гуцанов.

    "За нас от ключово значение е първо райският газ да се приеме този закон за продажба на физически лица. При продажба в заведенията да се затварят. Не може да се тровят децата и да се правим, че нищо не се случва. Втори законопроект, свързан с АЕЦ "Козлодуй", има проблем с 6-и блок. Има становище на специалисти, че би могло да се ползва оборудване от "Белене".


Няма защо отново да го бавим този въпрос. Да стане сериозен проблем с АЕЦ "Козлодуй" и едва тогава НС да вземе нужните мерки. Законът за доброволчеството. Виждате какви пожари ни връхлетяха и не са отминали. Този законопроект отлежава и никой не иска да го приеме", посочи Гуцанов.

    "Виждането на БСП е следното. Да се видят най-важните законопроекти и спрямо тях трябва или не трябва НС да почива и ако трябва, от кога, но сме категорично против това да е в началото на август", добави той.

По повод казаното от Пеевски, че ще се бави умишлено третия мандат, Гуцанов припомни позицията на БСП:

    "Ако получим мандата, ще подходим държавнически. Ще положим всички усилия в рамките на разумното да обсъдим тези приоритети за развитие на страната и ако стигнем до пресечна точка, да предложим кабинет, който да бъде експертен кабинет на националното спасение. Но нека президентът да реши на кого ще го връчи и тогава да обсъждаме тази тема."



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Екшън 28 юли 22:00ч.

Леон 1994 г. ‧ Екшън/Криминале ‧ 1 ч 50 мин

Режисьор: Люк Бесон
В ролите: Жан Рено Леон Натали Портман Матилда Гари Олдман Норман Стансф

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог