Пореден случай на агресия на пътя.

Свързани новини

26.06.2024 11:39

Банда преби шофьор с туристи край Луковит

Видян 515 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пореден случай на агресия на пътя. Мъже край Луковит пребиха шофьор на туристически автобус, който возил група към пещерата Проходна в Ловеч.

Това се вижда от видео, заснето от туристи, които са се возили в автобуса. Случаят е от събота. Групата е била предимно от жени и деца.

Автобусът е пътувал в посока село Карлуково, когато изкача автомобил с превишена скорост и се забива в задната част на автобуса.

От колата са изскочили няколко души и са започнали да се разправят с шофьора на автобуса. Междувременно са повикали и подкрепление. От една от колите изкача младеж, който започва да нанася удари на шофьора.

Екскурзоводката на туристическата група се е опитала да потуши боя, но и тя е ударена. След като подават сигнали на 112 идва и полиция.

Шофьорът на автобуса е в болница, със счупена челюст и със счупено ребро, обясни пред БНТ организаторът на екскурзията Елица Михайлова.

"След разходката по туристическите обекти става леко ПТП. Върху автобуса връхлита черен Мерцедес, който на видеото си личи. Спират, за да се разберат с шофьора на лекия автомобил какво ще предприемат, дали ще звънят на 112. В рамките на няколко минути след това пристигат още няколко леки автомобила, явно подкрепление на тези с лекия автомобил и без обяснение, без нищо, започват да го нападат с удари, юмруци, ритници и всякакви помощни средства от сорта на ножове, боксове и т.н.

Естествено това е шок както за хората в автобуса, майки и деца, нямахме нито един представител на мъжкия пол, така и на други очевидци, спрели по платното, защото не могат да минат по пътя. След което, явно полицията малко по-бавно е отреагирала, и е изпратен екип след 20 - 25 минути. А този, който е най-големият побойник, той изчезва. Шофьорът е в болница, със счупена челюст, с шина на челюстта, не може да говори. Храни се със сламка. Има цепнатина на главата и счупено ребро", каза Елица Михайлова, организатор на екскурзията.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Словения

Най-дружелюбните страни в Европа

10. Хърватия. Резултат 91.78 Някога лятно ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей