02.03.2009 12:01

Бойко Борисов: Криза с боклука няма

Видян 1709 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Криза с боклука никога няма да има, ако не е инспирирана от политиците, заяви столичният кмет Бойко Борисов по време на среща с журналисти в Столична община, предаде репортер на БГНЕС.


Ако това е тактиката на БСП, да заповядат, допълни Борисов. По негови думи, боклукът се използва за отдушник и служи за изместване на общественото внимание по време на вота на недоверие към правителството, и за отклоняване на вниманието от доклада на Държавния департамент на САЩ, в който България е посочена като "перачница на пари и наркотици“. Борисов каза, че България е загубила безвъзвратно милиарди пари. Борисов припомни, че "когато беше критичният доклад на ЕС, в който обвиниха България и в който ни информираха, че безвъзмездно губим милиарди левове, тогава за няколко дни братята роми от "Новера“ отидоха на море и не се явиха на работа“. Борисов коментира и изказването на транспортния министър Петър Мутафчиев, че партията купува гласове в Раковски с думите: "Това да не е министърът, който трябваше да отговаря вчера за убитите хора във влака София-Кардам“. Видя се, че няма какво да кажат на хората в Раковски. 2000 гласа бием общия кандидат на ДПС, БСП и "Атака“. С голямо задоволство приемам вчерашния резултат от изборите, заяви Борисов. По думите му, тактиката "всички срещу ГЕРБ“, носи добри резултати и показва, че ГЕРБ е единствената алтернатива. СДС като дават инструкции, да го правят по-дискретно, защото разбираме, призова кметът и пожела на СДС успех на следващите избори. Относно изборите в Раковски, Борисов коментира: "Безобразията, които вършиха вчера, просто ще ги подмина с мълчание“. Борисов каза още, че сметопочистването в столицата си върви, а фирмите оставят своите кофи и до утре ще бъде наваксано доставянето им. Имаше проблем, че старият концесионер остави боклука, след като вдигна кофите и трябваше да се налага пет камиона да вървят и да ги събират след тях.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Словения

Най-дружелюбните страни в Европа

10. Хърватия. Резултат 91.78 Някога лятно ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.