Свързани новини

28.07.2009 15:46

Бойко – кмет и премиер за 2 дни

Видян 1505 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От понеделник до утре на обяд Бойко Борисов по закон се води и министър-председател на България, и кмет на нейната столица София. Изборът му като премиер сам по себе си не прекратява пълномощията му на градоначалник. Това трябва да стане, след като Общинската избирателна комисия на София вземе решение, което да прекрати пълномощията на Борисов и да предложи на ЦИК насрочването на частични местни избори за кмет. Утре пък Общинският съвет на столицата ще утвърди изпълняващия длъжността кмет до провеждането на вота. Както 19` писа, това се очаква да бъде Минко Герджиков, въпреки че е с доказано агентурно минало.


Днешният първи ден на новия стопанин на „Дондуков“ 1 започна в 8.25 ч., съобщи „Всеки ден“. Борисов щял да се срещне със служителите в Министерския съвет и да поиска всеки от тях да му обясни задълженията си. Който не е убедителен, се разделя с поста  си, категоричен е премиерът. Той вече изрази почудата си от броя на работещите в правителствената пресслужба – 25 души. В столичното кметство той разполагал едва с двама пиари.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 20 юли 21:00ч.

Код: Ангелът

Режисьор: Рик Роман Уоуф
В ролите: Премиера в България: 30.08.2019 Световна премиера: 23.08.2019 Жанр: Екшън, Трилър САЩ / 2019 / 121 минути Възрастова група: D - Забранен за лица под 16-годишна възраст Сценарист: Катрин Бенедикт, Крайтън Ротънбъргър Режисьор: Рик Роман Уоуф В ролите: Дже

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

везни