Георги Кръстев е най-младият депутат в 49-ото Народно събрание, като за 1-годишния мандат успя не само да спечели парламентарни битки
01/04

Свързани новини

07.06.2024 10:47

Борбата за въздуха, пътищата и мостовете продължава за най-младия депутат

Видян 1795 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Георги Кръстев е най-младият депутат в 49-ото Народно събрание, като за 1-годишния мандат успя не само да спечели парламентарни битки.

Целта дипломирания юрист - първенец на своя випуск, е да продължи да се бори за каузите, зад които е застанал, и в 50-ия парламент. И затова отново е кандидат в 19-и Русенски избирателен район.

Кръстев стана популярен с битка родният му град да диша свободно и като единственият член на екокомисията на парламента с кауза. 35 г. след задушаването от румънски завод, дунавската столица на България е изложена на опасност да попадне в ситуация като през 1988 г. заради инсинератор в Гюргево.



Двете правителства на ППДБ и служебните кабинети не предприеха нищо, за да защитят русенци и хората от областта. Кръстев постави темата в дневния ред на българската политика. И осъществи натиск върху екоминистерството и старт на обществена дискусия.

Член на транспортната комисия на парламента, Георги не спря да настоява  за реализирането на магистралата Русе – В.Търново, която беше забравена в последните 3 години безвремие. Като изключим снимките пред медиите на експремиера Денков със символична първа копка.

Народният представител на Русенска област активно участва и в протестите срещу претоварения трафик на Дунав мост. Той не обещава като някои популисти нови 5 подобни съоръжения над великата река. Но настоява, че има нужда и трябва да се построи един нов мост. Особено, след като последният кабинет на ППДБ не успя да осигури пълно приемане на България в Шенген.

„Всичко, за което се боря, със сигурност ще бъде реализирано при убедителна победа на ГЕРБ на изборите, гарантираща стабилно и прагматично управление в следващите 4 години”, категоричен е най-младият депутат.   

„ Като млад човек, моята кауза е постигането на по-добра среда за живот. За да може нашето поколение да продължи развитието си в България. А тези, които са извън родината, да искат да се върнат, казва Георги Кръстев - Имам традиционни възгледи, имам силна енергия и свеж поглед върху политиката. Боря се да направя нашата родина по-стабилна и по-сигурна”.

За Георги Кръстев с №22, преференция 102 в бюлетината за 19-и МИР


 Неплатена форма


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 тииик 07.06.2024 14:26

    тикваря!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.