Свързани новини

24.04.2020 12:08

БСП: Гергов, напусни партията

Видян 2289 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От цялата страна пристигат позиции против интервю на Георги Гергов и изпратеното от него писмо до всички членове на НС на БСП и областни председатели, уронващо авторитета на партията. Социалистите декларират подкрепа за парламентарната група на „БСП за България” и председателя Корнелия Нинова.


„Категорично се противопоставяме на всякакви необосновани опити да се срива доверието в ръководството на партията и нейния лидер- каквито внушения се правят чрез разпространената „Позиция на Георги Гергов"– казват от областното и общинско ръководство на БСП-Смолян и добавят още: "Изразяваме категоричното си несъгласие с изпратената ни позиция.  Ние считаме, че на фона на неадекватните, стихийни  и некомпетентни  действия  на управляващите при условията на обявеното извънредно положение, политиката на БСП е последователна  и отговорна, насочена към защита на социално слабите, бизнеса и демократичните принципи на управление."


Позиция изразиха и общинските съветници от  БСП Казанлък, в която се казва: "Възмутени сме от огласената позиция на председателя на ОблС на БСП-Пловдив Георги Гергов и телевизионните изяви, чрез които шумно ръкопляска и възхвалява мерките на правителството на Борисов. Вероятно отново има обещанието да закупи акциите на Пловдивския панаир  и изпълнява повелята на управляващите.


За пореден път сме учудени защо такива хора като него продължават да са членове на партията , щом харесват „таз, която е на власт“. Кахърен бил за мандата на нашия председател. Нека да го успокоим – имаме в лицето на Корнелия Нинова умен и силен лидер, от който се нуждаем. Най-хубавото е, че ние, редовите социалисти, пряко ще си го изберем, без диктовката на Гергов!


Изразяваме категорично нашето доверие и подкрепа към Корнелия Нинова и  ПГ на „БСП за България“, която предлага адекватни мерки за овладяване и излизане от кризата и намаляване на социалните рискове и фирмени фалити."



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 24.04.2020 12:53

    Нали не си мислите, че Гергов получи 43 милиона за дупката във Варна за тоя дето духа...

RSS

Най-нови

Ирански прелести

Ирански прелести: Фото на деня

Ирански прелести: Фото на деня

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец