Припомняме, че това бе договорено на среща при президента Румен Радев с представители на компаниите Gastrade и Copelouzos Group.

Свързани новини

14.09.2022 17:19

Булгаргаз резервира още капацитет в Александруполис

Видян 3520 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Булгаргаз  ще подаде заявление за резервиране на капацитет до оператора на терминала за втечнен природен газ край  Александруполис, Гърция - Газтрейд С.А., за 5 300 000 MWh/година (500 млн. куб. м. на 1 г.) за период от 10 г., считано от годината на въвеждането в търговска експлоатация на терминала, реши МС.



Припомняме, че това бе договорено на среща при президента Румен Радев с представители на компаниите Gastrade и Copelouzos Group.



След разпределение на заявения капацитет или част от него, Булгаргаз ще проведе прозрачен и недискриминационен търг за доставка на втечнен природен газ (LNG) в рамките на общо резервирания капацитет на терминала за периода 2024 -2034 г. при ценови условия, които да реферират към цените на общоприетите ликвидни газови хъбове в света.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Трудно ще се подчинявате на правилата днес

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Трудно ще се подчинявате на правилата днес и всякакви