26.07.2024 11:33

Депутатът Джиджи иска председателството на Джевдет Чакъров в ДПС?

Видян 2291 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Депутатът Джиджи, както всички в политиката наричат Джейхан Ибрямов, се е огледал в мястото на съпредседателя Джевдет Чакъров. Засега двамата са неформални лидери на групата на изключените от парламентарната група на движението, която определя себе си като "доброто ДПС".

Въпреки че десетилетие е в парламента за него не се знае почти нищо, освен че е мъж на жена си. А тя пък е секретарка на самия Доган. След като близо 5 години той прекарва времето си в летните си сараи в Росенец или в зимните в Бояна, най-накрая съпредседателите от пролетта Пеевски и Чакъров я махнаха от централата. Именно това породи в семейството желанието за бунт и може би дори за мъст.

Жената на Джиджи беше цитирана от БТА като потвърдила автентичността на писмото "на Ахмед Доган" от 9 юли, за което е ясно, че не е писано от Ахмед Доган, както монгократно гарантираха всички специалисти по журналистика и комуникации и познаващите добре Сокола.

Новината, че "бекбенчъра" Джиджи толкова си е повярвал, че е решил, когато му дойде времето да атакува лидерския пост в партията, която върви в депесарските кръгове със страшна сила, е истинска изненада за всички, които познават недотам просторните възможности на кандидата за слава.

Досега най-престижната позиция на семейство Джиджи беше съседството на фамилията в един блок с Азис. Апартаментът на фолкпевеца обаче беше конфискуван при проблемите му с НАП. Данъчните го бяха блокирали поради неиздължени ставки върху хонорари, или поне го подозираха за това, както масово информираха гражданството.

 Радостина Тонева


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Мицин отпадна още в сериите на коронната си дисциплина

Мицин отпадна още в сериите на коронната си дисциплина

Петър Мицин отпадна още в сериите на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Екшън 28 юли 22:00ч.

Леон 1994 г. ‧ Екшън/Криминале ‧ 1 ч 50 мин

Режисьор: Люк Бесон
В ролите: Жан Рено Леон Натали Портман Матилда Гари Олдман Норман Стансф

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.