Два дни подред след старта на разчистването на терена за Националната детска болница изпълнителят на обекта не е извършвал никакви дейности

Свързани новини

05.06.2024 12:09

Два дни изпълнителят на обекта не извършваше никакви дейности: Главчев за детската болница

Видян 471 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Два дни подред след старта на разчистването на терена за Националната детска болница изпълнителят на обекта не е извършвал никакви дейности. Това обяви преди началото на заседанието на Министерския съвет служебният премиер Димитър Главчев. По думите му това е пример как взети решения на високо ниво могат да бъдат бламирани.

„Два дни подред направихме специална проверка. Там нямаше никакви дейности. Днес вече разбрах, че са предприети дейности, след като информирах здравния министър какво се случва. Ние не имитираме активност, а искаме реални дейности и до последния ден на служебното правителство ще следим какво се случва и по този приоритетен проект”, заяви министър-председателят.

Във връзка с предстоящите избори Главчев коментира, че всичко „върви в ред”. „В петък ще направим последно събиране, на което ще бъдат поканени и от ЦИК.

Отправям един призив към българските граждани: „Гласувайте активно, за да може да има редовно правителство, което да работи за подобряване живота на българските граждани”. От нас зависи да се чува повече гласът на всеки”, заключи той.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

козирог