Свързани новини

02.01.2014 11:01

Джебчии тарашили празнуващите Нова година на площада в София

Видян 1062 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Джебчии изтормозиха празнуващите на площад „Княз Александър Батенберг” в София. Хиляди българи излязоха през новогодишната нощ, за да видят програмата и да отпразнуват настъпването на 2014 година, съобщава „Новинар”.



Обикалящи роми накараха празнуващите да бъдат нащрек през цялото време, независимо от засиленото полицейско присъствие. Особено опасни бяха малките ромчета, които дебнеха миг невнимание, за да бръкнат в джоба или чантата на човек, разказват очевидци.



Имаше и опарени, но все още не е ясно дали ще има официални оплаквания в полицията. Ако загубите са малки, едва ли потърпевшите ще си направят труда да сигнализират, тъй като откриването на джебчиите е нещо доста трудно.



Друг вариант за изкарване на пари в новогодишната вечер пък приложиха група от четири ромчета, които бяха дошли на площада със суровачки и след посрещането на 2014 година започнаха да сурвакат стоящите наблизо.




Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.