Ваня Григорова

Свързани новини

08.05.2024 09:22

Ето защо Костадинов ме клевети: Ваня

Видян 1773 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Време е да разкажа за хм... колебливите позиции на Костадин Костадинов. Миналата година след среща за бюджета в НС през юни Даниел Лорер ме заговори (още не бях приела поканата на БСП да съм техен кандидат за кмет). Поиска да направим с други кандидати "блок срещу езика на омразата", т.е. срещу Възраждане. Отговорих му, че език на омразата използват те - ПП и ДБ. Техни, уж независими, експерти обикалят студия. Техни близки симпатизанти и членове изливат помия срещу опоненти. Техни маши маркират всички, чиято позиция не пасва на зададената от посолството, като разпространители на "фалшиви новини" и "четирихилядници". Накратко - отказах.



На излизане пред парламента се бяхме спрели да говорим с други депутати. Отпред спря парламентарен автомобил, излезе Костадинов, ръкува се с мен и заръча да предам поздрави. Познаваме се отдавна. Мъжът, с когото живея - Калин Първанов, беше писал статии за сблъсъка на Костадинов с Марешки преди години (ходи във Варна, запозна се с цялото дело срещу Марешки). Многократно е публикувал текстове на Костадинов в списание "Тема", в което беше зам.-главен редактор. Т.е. поддържат добро познанство да го наречем.



По-късно приех поканата на БСП и през различни хора към мен започна да идва една и съща оферта - десет дни преди първи тур да се направи социологическо проучване. Ако то сочи, че аз имам шанс, кандидатът на Възраждане ще се откаже и ще призове избирателите да гласуват за мен. Ако пък, според това проучване, той има по-голям шанс, аз се отказвам и призовавам хората да гласуват за него. Въобще не отговорих.



Няколко дни преди 29 октомври бяха публикувани данни от "социология", която сочи, че на първо място е Хекимян с 25%, на второ - Терзиев с 23,8%, на трето кандидатът на Възраждане с 20,1%. А аз? На четвърто място, доста зад третия с 16,2%. Чие е "проучването"? На агенция "Адлайн". Чия е фирмата? Според търговския регистър, собственик е Анна Володиева Христова (200 лв. капитал). Госпожата била сътрудник комуникации на парламентарната група на Възраждане.


Оставям изводите от офертата и "проучването" на всеки един от вас.



След като номерът не мина, аз надвих кандидата на ГЕРБ и отидох на балотаж, какво направи Костадинов? Започна да публикува постове срещу мен. Включително в деня на балотажа. А след като помогна на посолствоТО да ме пребори в София, месеци по-късно продължава да се упражнява на мой гръб.



1. В комисията, която председателствам, Възраждане има общински съветник. НЯМА НИТО ЕДНО мое предложение или гласуване, което води до разхищение на средства. Напротив! Неколкократно повдигнах въпроса и спорих с други общински съветници, вкл. зам.-кмета по социални въпроси, за нуждата социалните дейности да се върнат в общински ръце, а не да се оставят на неправителствени организации тип "мама, татко и аз" и/или фирми.



2. Ако Костадинов твърди, че Пеевски ми дава "някой друг лев", е добре да има доказателства. А ако признава, че на него е дал, за да ме хули, няма да се учудя твърде много. Предателството в София също може да не е било безплатно", пише Ваня Григорова.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

риби