Семейният хотел F Zeen

Свързани новини

15.06.2024 16:50

F Zeen, Кефалония - семпла, но разкошна островна къщичка с уелнес

Видян 1775 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Семейният хотел F Zeen, интелигентно и земно място за отдих само за възрастни, се справя отлично с представянето на кинематографичната си обстановка.


Покрай стръмните и зелени хълмове на Ливатос - джобно по размер крайбрежно градче с пастелни къщи, гледащи към залив - хотелът се разпръсква във вили от естествени камъни и избелели от слънцето тераси със селски маси и басейни, от които се открива гледка към Йонийско море и пурпурните ивици, хвърляни по него при залез слънце.

 Органичната и здравословна насоченост се проявява във всички аспекти на убежището: в мезетата и зеленчуците, откъснати от кухненската градина; в естествените цветове и тъкани в сдържаните, но изискани спални на вилите; в списъка с фитнес класове - от йога на открито до сесии във фитнеса с водач, и, разбира се, в спа центъра, където гръцките билки и продуктите с морски водорасли се слагат в целунатата от слънцето кожа.

Гостите се излежават на меки, избелели шезлонги, докато потапят топла, намазана със зехтин пита в купички с кремообразен хумус. Активните хора се връщат от сесиите по гребане покрай плажа, за да се разхладят с плодови коктейли. Аромат на мащерка, кипарис и сол изпълва вечерния въздух в Selini, открития ресторант на хотела, където красивите чинии с калмари с лимонов сос, агнешко коци и салати са в чест както на гръцките традиции, така и на съвременния вкус.


Силата на F Zeen да обезоръжи и най-претоварения посетител се крие в това умело съчетание на лукс и здраве - където пилатес и медитация, последвани от коктейли с билки и плоски хлябове с розмарин и много цацики, са храна за душата.


Розалин Уикли



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!