28.04.2017 13:02

Fibank с три награди Продукт на годината

Видян 1276 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Fibank  получи три престижни отличия от „Продукт на годината”, първите награди за иновации в потребителския сектор. Най-голямата българска банка спечели призове за банкови карти за деца и тийнейджъри, за онлайн потребителски кредит и за дигитална карта. Fibank бе избрана за победител в спечелените категории от потребителите чрез национално представително проучване, проведено от Nielsen Bulgaria.


Наградата в категория „Банкови карти” за продукта „Дебитни карти за деца и тийнейджъри 7-18 г.” на Fibank бе връчена на Теодор Петров, директор „Картови разплащания” и на Илона Станева, директор „Маркетинг и реклама” във Fibank.


„Благодаря за престижното отличие. Вярваме, че с нашите детски дебитни карти можем да помогнем на всички родители да поставят основите и успешно да изградят финансовата култура на своите деца. Радвам се, че нашите усилия се забелязват и оценяват. Това ни показва, че вървим в правилната посока и ни позволява да надграждаме и развиваме своите продукти”, обяви Теодор Петров, директор „Картови разплащания”.


Втората награда на банката е в категория „Потребителски кредити” за продукта „Онлайн потребителски кредит”. Призът бе получен от Милка Тодорова, директор „Банкиране на дребно” във Fibank.


Третият приз на банката е в категорията „Мобилни финансови услуги” и е за продукта „Дигитална карта”. Отличието бе връчено на Лъчезар Венков, директор „Електронно банкиране” във Fibank.


„Продукт на годината” е най-голямата световна награда за иновации в продуктите и услугите, гласувана от потребителите. Основана преди 29 години във Франция, програмата „Продукт на годината” оперира в десетки страни с цел да насочи потребителите към най-новите предложения на пазара и да отличи бизнеса, допринесъл за това. Церемонията се провежда за първи път и у нас. Организатори са Филип Гелдер (CEO, Voted Product of the Year Worldwide) и Ралица Бехар, представител за България на „Продукт на годината”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката