Хората не спират да коментират физическата трансформация на княгиня Калина

Свързани новини

19.06.2024 09:42

Хората не спират да коментират физическата трансформация на княгиня Калина: boredpanda

Видян 2740 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Княгинята на България Калина показа, че не е от хората, които пропускат ден за ръце във фитнеса.

Калина, която рядко се появява на публични места, беше снимана със съпруга си Антонио Хосе "Китин" Муньос и сина си Симеон Хасан Муньос в София, столицата на югоизточната европейска държава, пише boredpanda.

След като снимките станаха публично достояние, хората започнаха да коментират невероятно мускулестите ръце на принцесата.


52-годишната жена се е посветила на тренировки през последните години, но мускулите на ръцете ѝ не винаги са били толкова изразени, както пише Sloboden Pečat.

Съобщава се, че снимките са направени по време на церемонията по погребението на цар Фердинанд I на 29 май. Тленните останки на първия цар на България след пет века османско владичество бяха репатрирани, за да бъдат погребани 76 години след смъртта му.


Родена в Мадрид през 1972 г., атлетичната кралица е петото дете и единствената дъщеря на Симеон II, последния цар в България, и съпругата му Маргарита.

През 2002 г. Калина завързва връзка с Муньос, испански мореплавател и посланик на добра воля на ЮНЕСКО. Пет години по-късно двойката посреща единствения си син, когото кръщава на баща си.


Хората насочиха вниманието си и към носа на Калина. Въпреки че се спекулираше, че принцесата се е подложила на пластична операция, съпругът ѝ сложи край на тези слухове през 2018 г., като разкри, че физическата ѝ трансформация е свързана с личен здравословен проблем, според списание Hola.

"Когато беше на осем години, тя си счупи и двата зъба в училище. През 1999 г., докато изучава изкуство в Лондон, тя отива при зъболекар, за да й постави коронки, но зъболекарят пробива твърде много в основата на костта", обяснява Муньос.


В резултат на небрежността на зъболекаря принцесата получава инфекция, която се разпространява и засяга част от окото ѝ, и се налага да бъде оперирана още веднъж.

"Трябваше спешно да я реагираме и тя претърпя операция (...). Приоритетът беше да се изчисти инфекцията, но интервенцията причини естетически увреждания, което в момента не беше важно, тъй като жизненоважното беше да се спасят окото и носът от инфекцията.

"Всички абсурдни теории за различните операции и козметични процедури на Калина не са нищо повече от дезинформация."


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец