В първите часове на 26-и май, гигантът Юпитер прекрачва дома на знак Близнаци, и остава там до догодина - 10-и юни 2025 г

Свързани новини

28.05.2024 09:33

Хубава година от днес до 10.06.2025 г. с Юпитер в Близнаци

Видян 1890 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В първите часове на 26-и май, гигантът Юпитер прекрачва дома на знак Близнаци, и остава там до догодина - 10-и юни 2025 г.


Големия добряк сред звездите се свърза с късмета, добрината, увеличението, нарастването, разширението, справедливостта, правдата, големите очаквания, щедростта, преувеличаването, надеждата и щастието.
Под влиянието на знак Близнаци са всички сфери на комуникации, надземен транспорт, логистика, информация, образование, лично развитие, комуникационни умения и личностно развитие.
На политическата сцена има ползотворна почва за срещи, разговори, водене на преговори и разбирателство.
Използвайте времето на гиганта в съзвездие Близнаци за лично развитие, професионално израстване и движение. Бъдете любопитни за всичко ново.


Оглеждайте се за нови занимания и хора, с които да имате споделеност.
Върнете се към недовършени интелектуални проекти и създайте нови. Сега мисълта по-бързо от всякога ще материализира и ще създава реалност. Бъдете смели да потърсите нови предизвикателства, да заявите себе си, да излезете пред публика, да напишете книга, да организирате обучителен курс и да изберете нова дестинация за пътуване.


Най-много подаръци Юпитер е подготвил за Близнаците, Везните и Водолеите. Те могат да очакват развитие в професионален план и разбирателство в личен. Подправка на дните им ще бъде късмета и лекотата, които ще превърнат всяко желание и цел в сбъдната мечта.
Щастие и обич, могат да очакват всички Овни и Лъвове. Те също ще имат подкрепа от звездата за планове и цели.


Телците ще имат щастието да берат плодовете на труда си в последната една година.
Раците ще бъдат спокойни и хармонични в дните си и да бъдат активни в учене и личностно развитие, защото след година ще се радват на големи успехи и сбъднати мечти.
Скорпионите и Козирозите ще бъдат предизвикани от Юпитер да се доказват и да се борят за запазване на постигнатото. Възможно е да имат повече притеснения, отколкото реално е необходимо да се тревожат. Бъдете реалисти и разчитайте на фактите за добър анализ и конкретика.
Юпитер ще излага на предизвикателства всички Деви, Стрелци и Риби.


Стрелците е възможно да се чувстват неразбрани и неподкрепени. Пред тях стои ключова година, в която могат да загърбят стари, досадни и непотребни бизнес и лични отношения. Дава им се възможност за освобождаване от стари модели и форми на живот. Бъдете мъдри в изборите си. Не се сърдете на никой, а градете своята щастлива реалност.


Девите и Рибите ще изпитват трудности и ще се налага да се борят за успеха си. Новите възможности ще изискват от тях отговорност и последователност. Бъдете смели, останете силни и гледайте позитивно на случващото се, пише Борис Панкин.


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Лопес в историята с 5 титли

Лопес в историята с 5 титли

Михейн Лопес Нунес от Куба стана първият ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 11 август 21:00ч.

Дивергенти 2: Бунтовници

Режисьор: Роберт Швентке
В ролите: Шейлийн Удли Беатрис Прайър Тео Джеймс Тобаяс Итън Октавия Спенсър Джоана Рейес Джай Кортни

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

скорпион