14.10.2008 09:35

И жълтите скочиха срещу уволнението на Драшков

Видян 2460 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Проверката на вътрешната комисия не разкрила нарушения в ДАНС


„Уволнението на зам.-председателя на ДАНС Иван Драшков е политическо“, заяви в Пловдив председателят на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред и депутат от НДСВ Минчо Спасов. Той твърди, че проверката на вътрешната комисия не е констатирала нарушения в работата на тайните служби.
Спасов смята уволнението на Драшков за политически ход на правителството. Позицията на жълтия депутат последва мнението, изказано преди два дни от лидерът на ДПС Ахмед Доган, който нарече отстраняването на висшия чиновник „гаф“, засягащ сигурността на страната. Според Сокола Драшков е отстранен за назидание, без да се посочват каквито и да било основателни аргументи, което е удар по имиджа ни пред ЕС и НАТО. Шефът на вътрешната комисия се застрахова от аналогия с мнението на Доган, подчертавайки, че не е съгласен с определението „гаф“, тъй като нямало нарушение на закона. „Не смятам, че в ДАНС ще се заработи по-добре, след като Драшков го няма“, каза още Минчо Спасов. Той добави, че ако това все пак стане, значи ходът на кабинета е бил правилен. Председателят на ПГ на НДСВ Пламен Моллов, смята, че партията му не се интересува от кадровите промени в родното ФБР, а е важно агенцията да изпълнява задачите, за които е създадена. Както 19` от представители на опозицията твърдят, че именно Драшков е разпоредил подслушването на депутати и журналисти.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Научихме да лъже и изкуствения интелект

Научихме да лъже и изкуствения интелект

Някои хора имат невероятната способност ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци