Свързани новини

01.06.2009 10:39

Яне Янев: Ако Миков даде доказателства за обвиненията си, ще се оттегля от политиката

Видян 1731 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Призовавам вътрешния министър Михаил Миков да покаже до края на седмицата документи, доказващи, че аз или моите родители са принадлежали към системата на държавна сигурност. Защото това, което Миков каза по мой адрес са клевети, заяви лидерът на РЗС Яне Янев, предаде БГНЕС.


Той се намира в Пловдив с европейският депутат Джефри ван Орден, където пред около 400 души обсъждат как да се спрат злоупотребите с евросредства и да кажат не на корупцията. "Ако Миков извади действителни доказателства за обвиненията си, аз съм готов до края на седмицата да се оттегля от политиката и изборите. Неморално е когато сме в предизборна кампания МВР по този начин да работи за една политическа партия, каквато е БСП. Още утре ще поискаме в парламента вътрешният министър да даде обяснения за действията на МВР и техните благотворителни тържества, които организира заместник-министърът в Националния ден на траур. Искаме да чуем реалните мотиви, защото да се свързва личен празник с благотворителност в деня на траур е неморално. Ние сме в Пловдив, за да кажем "не" на олигарсите", заяви Янев.
"Тук сме, за да се борим срещу олигарсите, които завземат градовете в България, като Георги Гергов например, затова този град не е Пловдив, това е Герговград. По наша сигурна информация се потвърди, че става въпрос за корупция, съмнителни трансфери и укриване на данъци от страна на президента на ФК "Ботев" Димитър Христолов. Тук съм, за да изясня на хората, че трябва да се сложи край на корупцията", каза Янев. Джефри ван Орден отново заяви, че очаква 2-3 места на политическа партия "Ред, законност и справедливост" в Европейския парламент. Този успех, добави Джефри ван Орден, ще помогне на партията и за парламентарните избори. "РЗС ще стане част от консервативно-реформистката партия в ЕП. Заедно ще работим занапред. България ще спечели много, ако има партия, която да се бори срещу корупцията. Тогава ще усетите реално, каква е ползата от Европейския съюз и ще видите как парите от еврофондовете ще отиват в правилна посока", каза Орден. Той се обяви за отварянето на спрените блокове на АЕЦ "Козлодуй".



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак