18.10.2024 14:27

Кметът и СО на съд за нагласен конкурс

Видян 345 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В понеделник Столичната община и кметът Терзиев са на съд заради нагласен в полза на предизвестен от 19 минути кандидат за бос на туризма в София. Конкурсът е обявен с едни условия, които впоследствие – противозаконно, както обича да казва самият Терзиев, са променени, защото човекът на ППДБСС не е отговарял на първоначалните. А условието е много важно – наличният управленски стаж. Още по-забавното е, че спечелилият има недостатъчния управленски стаж във фалирала туристическа агенция. Което е прекрасна атестация и необоримо доказателство за управленските му (не)умения.

Напомняме, че за да се осигури служебната победа на спечелилия човек, който активно участваше и в кампанията на Терзиев и Бонев, 8 от 9 членове на комисията бяха излъчени от ППДБСС, като 7 от тях нямат никаква представа от туризъм.

На всичко отгоре, по вътрешна информация на 19 минути, написаната от спечелилия кандидат концепция не отговаря на условията на конкурса – той е за развиване на организацията и правилника на дружеството, а човекът е писал за маркетингови виждания.

Т.е. би трябвало да бъде декласиран по два признака, основополагащи за конкурса.

От срам, за първи път в историята на Столичната община класирането излезе не с имена, а с номера на двамата кандидати за поста. Просто никой не искаше да признае, че става точно това, което 19 минути прогнозира.

А ние го направихме на базата на информация от големи финансови институции, на които месеци преди конкурса бяха обещавани неща от спечелилия кандидат. Парите им вече са взети и поисканите от тях неща са налични, за разлика от собствените туристически информационни центрове на Столичната община и нейното общинско предприятие в ресора.

Пред съда ще стане ясно и автентични и надлежно поставени ли са всички подписи на кмета и присъствал ли е той там, където е бил длъжен според нормативната уредба.

В крайна сметка, отстраняването на директора на предприятието след 3-месечен натиск сам да напусне поста си, понеже не е удобен на новите управляващи, е незаконно по ред параграфи.

Отсраненият силово от уж проевропейската и демократична власт на ППДБСС в София, подкрепяна братски при всяко гласуване и от съветниците на Възраждане, както става и в морската столица Варна, е човекът, който доведе до небивал ръст на пристиганията в София. Благодарение на което и целият национален туризъм отбеляза растеж, въпреки спада на морските ни дестинации.

Сега думата е на съда.

Продължаваме да следим темата!

 
Радостина Тонева


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.media си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бтв Синема 20 октомври 21:00ч.

Маската 1994 г. ‧ Комедия/Екшън ‧ 1 ч 41 мин

Режисьор: Чък Ръсел
В ролите: Джим Кери Стенли Ипкис Камерън Диас Тина Карлайл Питър Грийн Дориън Тайръл

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Ще сте много енергични и разбира се

Ще сте много енергични и разбира се – изпълнени с