24.07.2024 15:46

Кой пиари и кеши за Доган-Аталай?

Видян 4357 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Секстелефонист №1 в близкото минало и бивш политик днес – кукувецът Петър Курумбашев пиарства на групата около Рамадан Аталай и Джевдет Чакъров в ДПС, която говори от името на Ахмед Доган, разказват източници от кухнята. Защото от почетния председател не сме чули нищо. С изключение на касапски нарязан запис с дължина 15-ина секунди, от който нищо не се разбира. Даже „той” или „то” е „препятствието”, и кой е той/кое е то в думите на лидера.

Други тв качества показа Курумбашев като продуцент в атомното Ку-ку, за което го съдиха. Все пак е и дипломиран компютърист от ТУ преди да стане червен общински съветник, депутат и евродепутат.  

Опитът му в пиара е като Връзки с обществеността на шоупрограмите на Нова през 1995-96 (сериали като Касандра) при собственик сръбски бизнесмен, чието име и период кой знае защо медията премълча неотдавна при 30-годишнината си. Притеснява ли се сегашният собственик – също сръбски бизнесмен от нещо, не стана много ясно.

Неофициално се твърди, че Курумбашев е пиарел и синия президент Петър Стоянов, който явно с вещите му съвети проигра сигурен втори мандат, тогава именно заради Ахмед Доган. Пак по ирония на съдбата, синият пиар бързо стана близък с победилия на изборите червен президент Първанов. Хей така се сменят отбори, групи и екипи...

Но да се върнем на битката в ДПС и нейната комуникация:

По благородния почин „нахранете журналистите” някои са били почерпени от екипа на „праведните” кешом, а други - с обещания, ако се вярва на колеги.

За по-високо таргетираните пишещи братя пък бившата жена на енергиен олигарх, изпаднал от класацията след фалита на КТБ, организирала даже срещи с гореспоменати депутати, чиито синове са милионери от .... енергиен бизнес, без някога да са били професионалисти в него.

Т.е. лесно е да се сетим, че участието на бащите им в политиката (бай Аталай, както го нарича дамата, беше чак шеф на ресорната комисия в парламента, което намирисва на конфликт на интереси) май е изиграло решаващата роля да се превърнат в електро-босове. Какъвто – без видима връзка с този бизнес, всъщност е и самият Курумбашев с неговата ВЕИ-централа.

Като нищо именно хидрологията го събира с Доган, шегуват се истински пиари и журналисти...

От тяхна гледна точка така осъществяваният пиар, вместо да решава проблеми, създава един доста голям проблем:

След първоначалните призиви „да си върнем партията от българите”, цитирани и най-официално в медиите от неин зам.-председател, и заместването от ФБ-група под същата егида на образа на Левски с лика на Пеевски на популярно изображение за ареста на националния ни герой при Къкринското ханче от обкръжилите го заптиета, кьорав българин не може да се изведе на преден план в отбора на бившите агенти на ДС от времето на възродителния процес.

А ние помним, че докато бяха на власт в земеделието техен идеен другар като министър наричаше българските служители „гяури”, така че не вярваме на последващите им оправдания в стил „кой ми ... в гащите”.

Този недобър пиар би могъл да възобнови диренето етническа партия ли е ДПС, понеже ако е такава, това би я поставило извън закона.

Лошо, Седларов, лошо, както казваше Тодор Колев!

 

Радостина Тонева



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

60000 за Ед Шийран на ст. В.Левски

60000 за Ед Шийран на ст. В.Левски

60 000 души се събраха на концерта на Ед ...

реклама

към тв програма тв програма

НОВА 01 септември 22:30ч.

Бен-Хур

Режисьор: Тимур Бекмамбетов
В ролите: Джак Хюстън, Морган Фрийман, Тоби Кибъл

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

близнаци