24.07.2024 11:47

Защо кметът крие, че е спрял събарянето на сарая на Вълка и Доган: ГЕРБ

Видян 1265 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Наблюдаваме един приказен сюжет "Вълкът и червената шапчица". Дали кметът Терзиев е в ролята на Червената шапчица? Надяваме се да не е. Доверчив или сговорчив се оказа Терзиев, когато повярва на Румен Гайтански, че ще събори за негова сметка постройките край язовир Искър?!

Този въпрос зададе на брифинг пред медиите председателят на групата на общинските съветници от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян. Изявлението беше по повод излязлата информация, че премахването на обявените за незаконни сгради в държавното ловно стопанство "Искър" на брега на едноименния язовир е спряно.

"Кметът на София погуби една три годишна съдебна и финансова борба на Столична община с незаконния ловен хотел на Румен Гайтански-Вълка до язовир "Искър". Видяхме последните месеци, че Терзиев си направи ПР-акция, събаряйки 13 керемиди. През април месец каза, че се е разбрал с Гайтански и той щял сам да събори постройките. Не смятаме, че кметът на София трябва да е наивен”, коментира Хекимян.

Общинският съветник зададе и въпроса дали кметът на София е получил документ черно на бяло, че Румен Гайтански ще събори сам незаконните постройки:

"Въз основа на какъв документ Терзиев е приел, че Гайтански сам ще събори постройките? Има ли план-график за събарянето на постройките от страна на Гайтански? Кой и кога се е срещал с Гайтански? Защото имаме информация, че Терзиев и част от екипа му са се срещали с бизнесмена-какво им е обещавано? Дал ли Терзиев гратисен период на Румен Гайтански-Вълка?"

По думите на Антон Хекимян Васил Терзиев повече от месец е прикривал, че премахването на незаконните постройки е спряно. “На 11 юни става ясно, че Столична община е уведомена за спирането на събарянето, но чак сега се заговори за този проблем”, подчерта още председателят на Групата на ГЕРБ-СДС в СОС.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Мицин отпадна още в сериите на коронната си дисциплина

Мицин отпадна още в сериите на коронната си дисциплина

Петър Мицин отпадна още в сериите на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Екшън 28 юли 22:00ч.

Леон 1994 г. ‧ Екшън/Криминале ‧ 1 ч 50 мин

Режисьор: Люк Бесон
В ролите: Жан Рено Леон Натали Портман Матилда Гари Олдман Норман Стансф

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

водолей