Свързани новини

26.03.2010 11:37

Кр. Велчев: В 9.51 ч. е внесено проекторешението за импийчмънт на президента

Видян 1261 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В 9.51 часа днес в НС е внесен проект на решение за повдигане и поддържане на обвинение срещу президента Георги Първанов както и предложение до Конституционния съд за прекратяване на правомощията му, заради конституционни норми и принципи, предаде БГНЕС.


То стана факт с подписите на 162 народни представители. Това заяви Красимир Велчев съпредседател на парламентарната група на ГЕРБ. В документа липсва един подпис и той е на депутат от "Атака", който бил на сватбено пътешествие в страна, където няма интернет връзка. На въпрос какви са мотивите за проекторешението Мартин Димитров от Синята коалиция заяви "Президентът Първанов скри своята принадлежност към ДС и призна за нея едва след като стана президент". Той поясни, че такова поведение е характерно за личности с подобна принадлежност. Смятаме, че президентът Първанов не може да бъде президент на всички българи и ще гласуваме той да освободи поста, който заема, заяви на свой ред депутатът от РЗС Тодор Великов. В кулоарите на парламента бяха раздадени на хартиен носител мотивите към проекто-решението. Красимир Велчев каза, че между четирите партии застанали зад решението за импийчмът на президента, има пълен консенсус.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог