22.04.2015 16:22

Миков: Икономическата стабилност е за сметка на социалните плащания

Видян 1112 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В момента има икономическа стабилност, защото правителството намали прогнозата за икономическия ръст от 1,7% на 0,8% за сметка на социалните плащания. Това заяви председателят на БСП Михаил Миков в декларацията на партията при откриването на лятната парламентарна сесия.


 


Той обвини управляващите в прокарването на крайно дясна политика в областта на здравеопазването и заяви, че е недопустимо да се прави търговия с човешкия живот и здраве.


 


Миков обеща да продължат да настояват за приемане на закони, които ще ограничат монополите в защита на българските производители и ще сложат юзди на частните съдебни изпълнители и банките.


 


Миков отговори и на Цветан Цветанов за обвиненията му, че предишното управление е поставило страната в международна изолация, като заяви, че е абсурдно да се твърди за страна членка на ЕС и НАТО, че е в международна изолация. И допълни, че именно изявленията на лидерите на ГЕРБ за загражденията на южната граница и за тежкото положение на Гърция са ни поставили в деликатна ситуация спрямо съседките ни и са причина за техни решения, които не са в полза на България.



Етикети
,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв