Министърът на туризма Евтим Милошев с посещение в Царево

Свързани новини

03.06.2024 11:06

Министърът на туризма Евтим Милошев с посещение в Царево

Видян 41 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес кметът на община Царево Марин Киров, посрещна министъра на туризма, Евтим Милошев в музея на общината. Това посещение подчертава усилията за насърчаване на културния туризъм и опазване на богатото наследство на града. Министърът ще бъде официален гост и на нестинарските игри в с. Българи тази вечер.

По време на посещението си в музея министърът и кметът разгледаха ключови експонати, представящи исторически артефакти и културни ценности на община Царево.

Кметът на Царево изрази благодарност за посещението на министъра, като подчерта важността на сътрудничеството между местната и националната власт.

"С министър Милошев посетихме няколко къмпинга и няколко плажа на територията на община Царево - видяхме, че и в България има места с високо и конкурентно качество, посетихме и незаконния къмпинг до плаж Корал с над 150 незаконни обекта, изградени в земеделски земи, без канализация, без да плащат данъци, такси смет и др. ", заяви Марин Киров.

Двамата направиха обход и на разрушените градски мостове и този към гр. Ахтопол: “Няма част от града или общината без достъп и това е важно. Мостът към Ахтопол е отворен за движение, мостът на плаж Нестинарка също е отворен. Работи се активно по моста за кв. Василико, по моста в кв. Мандра текат съгласувателни процедури. Четири моста в града, един на главния път и няколко по второстепенните пътища бяха повредени или разрушени. За всички има приведени процедури, ще бъдат завършени в срока по договорите.” сподели още кметът на община Царево.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

дева