10.10.2008 09:52

Министрите чакат Станишев докато десницата го уволнява

Видян 1442 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Сергей Станишев напусна временно вчерашното заседание на МС, за да приеме символичната си заповед за уволнение от представители на ГЕРБ, ДСБ и СДС. Под документа са се подписали над 1 милион граждани, които са подкрепили кампанията „Аз съм европеец“, проведена от 6 до 22 септември.


„Г-н премиер, в наличност са 1 053 000 подписа за вашето уволнение и това на вашия кабинет. Това е активната гражданска позиция на българите, която показва, че вашето правителство не е легитимно“, заяви пред събралите се журналисти лично на Станишев председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.


За да предадат заповедта за уволнение, Цветан Цветанов, Петър Москов от ДСБ и Иван Колчаков от СДС стояха около половин час на входа на МС, тъй като охраната на институцията не ги допусна да влезнат при премиера. Всичките папки с подписи от кампанията бяха сложени в една голяма урна пред сградата.


„Поведението на опозицията е циркаджийско“, коментира на свой ред Станишев, които се усъмни, че много от подписите са фалшифицирани. Цветан Цветанов заяви също, че разполага със снимков материал, в който Сергей Станишев е заснет с лица, споменати в доклада на ОЛАФ.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

везни