Орбан

Свързани новини

02.06.2024 09:06

Няма да позволим децата ни да бъдат откарани във вагони на украинския фронт: Орбан

Видян 1408 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Отказът от мира означава да умрем за Украйна, искаме ли да дадем унгарска кръв за Украйна? Не, не искаме. Няма да воюваме и няма да умираме за други на чужда земя. Това е справедливостта на унгарците, а сега от нас зависи, ако Бог ни позволи, да превърнем справедливостта на унгарците в справедливост на Европа". Това каза унгарският министър-председател Виктор Орбан по време на марша за мир, които събра десетки хиляди унгарци в Будапеща.


"Много хора вярват, че злото не съществува, но именно то стои зад световните войни. Нека не му се поддаваме, време е за екзорсизъм. Или ние печелим, или те печелят, няма трети път, а само трета световна война. Нека покажем на Сорос къде живее Богът на унгарците. ", каза още Орбан.

Министър-председателят изтъкна, че Европа никога не е виждала подобни избори, при които в съседство се стреля с оръжие.

"Най-лошите кошмари на нашите баби и дядовци се сбъднаха, те наблюдават знаците, виждат надписа на стената. Унгарците познавамe природата на войната и знаем, че войната винаги завършва по различен начин от първоначално замисления, затова милиони европейски младежи лежат в масови гробове, затова няма достатъчно европейци, няма достатъчно европейски деца. Войната убива, някой умира с оръжие в ръка, някой умира в бягство, някой умира при бомбардировка, някой умира от чума, някой умира от глад, някой е измъчван, изнасилван, взет в робство, гробове, наредени безброй, майки плачат за синовете си, жени плачат за мъжете си, изгубени животи. Където и да стъпи войната, няма спасение, войната те настига, не можеш да я избегнеш, не можеш да се скриеш от нея. Единственият антидот на войната е мирът. Нашата мисия е да не влизаме във война и да запазим Унгария като остров на мира".


Това, което ние се опитваме да направим, е да спрем този влак, да дръпнем аварийната спирачка, за да могат поне тези, които искат да слязат, да слязат и да не участват във войната. Влакът, подкрепящ миграцията, беше своевременно отцепен от унгарския вагон: "Не на миграцията". Унгарските деца бяха "спасени от ръцете на опасни и отблъскващи джендър активисти. Не на джендър идеологията!". Ние няма да позволим децата ни да бъдат откарани във вагони на украинския фронт, "Не на войната! Втората врата отляво е за тези, които искат да отидат в ада".



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Научихме да лъже и изкуствения интелект

Научихме да лъже и изкуствения интелект

Някои хора имат невероятната способност ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв