Никога няма да достигнем Марс, ако Камала спечели: Мъск

Свързани новини

11.09.2024 17:02

Никога няма да достигнем Марс, ако Камала спечели: Мъск

Видян 179 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият президент Доналд Тръмп би се справил по-добре със задачата си като следващ лидер на САЩ, отколкото сегашният вицепрезидент Камала Харис, смята технологичният милиардер Илон Мъск. Коментарите на бизнесмена последваха оспорвания първи дебат между двамата кандидати във вторник вечерта, воден от американската телевизия ABC.

В публикация в X Мъск заяви, че макар Харис „да надмина очакванията на повечето хора“ в сблъсъка с Тръмп, тя все още няма неговата способност да постига реални резултати.

„Когато става въпрос за това да се свършат нещата, а не само да се казват хубави думи, аз съм твърдо убеден, че Тръмп ще свърши много по-добра работа“, заяви Мъск.


Той заяви, че ако Харис е имала способността да „върши велики неща“, тя е щяла да я демонстрира по време на мандата си като дясна ръка на президента Джо Байдън, тъй като „Байдън рядко се появява на работа, така че тя на практика вече е начело“. В отделен пост той обяснява, че САЩ се нуждаят от значителни правителствени реформи, за да се придвижат напред и „да се даде възможност да се правят велики неща“, които според него няма да дойдат от Харис.

„Никога няма да стигнем до Марс, ако Камала спечели“, заключи Мъск, който е добре известен с инвестициите си в космически пътувания и технологии.

Дебатът във вторник беше широко разглеждан като решаващ за изхода на изборите, тъй като социологическите проучвания в момента показват напрегната надпревара. По време на събитието, което продължи повече от предвидените 90 минути, Тръмп и Харис се сблъскаха един с друг както по вътрешната, така и по външната политика, включително правото на аборт, имиграцията и търговските войни. Двамата кандидати често се прекъсваха един друг и си разменяха обвинения по отношение на проблемите с икономиката на САЩ и конфликта в Украйна.


Пламен Валентинов


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Никога няма да достигнем Марс, ако Камала спечели: Мъск

Никога няма да достигнем Марс, ако Камала спечели: Мъск

Бившият президент Доналд Тръмп би се ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 15 септември 21:00ч.

Най-добрата оферта 2013 г. ‧ Трилър/Романтика ‧ 2 ч 11 мин

Режисьор: Джузепе Торнаторе
В ролите: Джефри Ръш Върджил Олдман Силвия Хукс Клеър Доналд Съдърланд Billy Whistler

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Настроението ви днес ще е просто завидно

Настроението ви днес ще е просто завидно. А това