Свързани новини

25.07.2017 16:40

Нинова: Думите на Гергов са най-добрият пример за паралелна държава

Видян 1697 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     „Интервюто на Георги Гергов е най-добрият пример за паралелна държава и за задкулисие, срещу което се обявих на конгреса, на който бях избрана. В предизборната си платформа и  с действия, ние се заявихме срещу паралелната държава и задкулисието. Има решение на легитимните органи на партията – Национален съвет и Изпълнително бюро, че няма да правим коалиция с ГЕРБ. Член на ръководството, без да е упълномощен, е водил разговори, по негово признание, и то няколко пъти, с лидер на нашия политически опонент за такава коалиция”. Това заяви пред журналисти лидерът на БСП Корнелия Нинова, визирайки бившия член на ИБ на НС на БСП Георги Гергов.


"Каквото и да струва на мен лично и на моя екип, дори и „по-раншкото” ми отстраняване, ще продължа с всички сили действията си срещу задкулисието и паралелната държава, срещу договорките зад гърба на легитимните органи на партията, на членовете на партията. Ако искаме да променим държавата, трябва да започнем от себе си и да дадем личен пример”, категорична бе Корнелия Нинова.


Тя коментира и думите на Георги Гергов, че е ходила „инкогнито” в Пловдив, за да му предлага „компенсации”. По думите й това е единствено в графа „ваканционни вицове”. Тя представи откритото писмо от пловдивските социалисти до нея, което е било разпространено и от медиите, с което те я канят.


„Аз отидох в Пловдив в отговор на това писмо. Какво инкогнито има да отидеш по публично обявена покана, на публична среща пред 60 човека и да изразиш политически позиции. За компенсации и дума не е ставало”, каза още тя. Председателят на левицата допълни, че ако е искала да прави компенсации, е щяла да се възползва от решението на ВСС, че в срещата в ЦУМ не е имало нищо нередно. „Още тогава завих, че няма връщане назад и този въпрос е приключен”, заключи Корнелия Нинова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни