Нинова подгони БСП-СФ от 2-та етажа на Леге

Свързани новини

29.02.2024 13:36

Нинова подгони БСП-СФ от 2-та етажа на Леге, свира я в стаичка на Позитано, има отпор

Видян 1158 пъти | Коментари 2
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В изблик на недотам разумен гняв, председателят на НС на БСП Кор.Нинова, уж юрист, съвършено противоправно се опитва да прогони цял ден софийската градска организация на БСП от централата й на ул. Леге 10. Нинова НЕ е собственик на имота, който е държавен и няма никаква причина за това.


За разлика от наема на централата на БСП на Позитано 20, където тя има 6-цифрени дългове към областната управа, градската организация си плаща чинно наема. Макар да е финансово бойкотирана от Нинова, която дори за кампанията в София не даде и лев от касата, държана от твърде близкия й Калоян Методиев, с когото гледат и разхождат едно и също куче.

На Леге се събраха защитници - опълченци, млади и стари, което уплаши депутатите не във форма около Нинова, които уж щяха още днес да приберат каквото могат и да наврат в стаичка на Позитано 20 това, което е на 2 етажа на Леге 10.

Очаква се нов щурм утре, ако корнелианците не съберат смелост днес.

Те все още използват клишето, което беше вярно по времето на Първанов, Станишев и Миков, но вече не е, че БСП е най-демократичната партия. В поредния взлом и поредното газене на партийния устав, който гарантира автономността на градските организации за местните политики, няма нищо демократично. Но така явно я разбират демокрацията във врачанските села, откъдето дойде Кор. Както самата тя стана прословута с фраза: "Демокрацията ни отне...".



 Радостина Тонева




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 05.03.2024 09:39

    Точно така! Продължител на делото на баща си! БСП София се съюзи със Сорос зад гърба на Нинова. Не може така!

  • 001 Anonimen 05.03.2024 09:37

    Таков, срам си за иначе славния си род! За теб няма партийна дисциплина, няма политически цели за постигане! Има САМО инкасиране на момента на користни желания, без оглед на това с кого се коалираш, без значение на поставените задачи за Столицата! Ти си същият като Гергов в Пловдив и такива като теб сриват БСП с безпринципността си! Политически плужек си и това го доказваше ежедневно с блокирането на ред инициативи на столичната организация за чествания, протести, демонстрации! Това, че от цяла София на тях участват десетки социалисти, без да има централна организация за това, а те се самоорганизират подсказва че градската управа на БСП е от РЕНЕГАТИ! Вървете при Гоце, Сашо-Апашо, пикаещият във фонтани и прочие болни от вождизъм! Избори, нови избори и никакви колаборации с тези с които уж щяхте да се борите и да премахвате "модела" им!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей