09.06.2024 12:06

Нов играч разтърсва изборите според екзитпол

Видян 21941 пъти | Коментари 2
Гласували 10 рейтинг: 3.7000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Според данните на Дневник, най-вероятно получени от екзитпол на Алфа Рисърч, нов изненадващ играч тегли проценти от Възраждане и показва изненадващ и невидян досега в соц.проучванията резултат. Който обаче е бил предвидим на фона на пълни зали в различни, включително и малки населени места на страната. И със структури на много места. 


Подполковник Николай Марков от НСО с подкрепата на ексдепутатка от СДС и ИТН набира към 10 ч. резултат, който не е велик, но е отчетлив.


Ако тенденцията се запази това ще бъде новината на парламентарните избори този юни. И основна тема на анализи.  Особено със загадъчния слоган: От пепелта към Слънцето, който има малко в Дъновистки стил.


Припомняме, че подполковник, наричан още и полковник, Николай Марков напусна или бе принуден да напусне Националната служба за охрана по времето на президента Първанов, за когото разкри някакви вече забравени от широката публика неща. А след това се превърна в говорител по апокрифните и не само медии и тв предавания, винаги опозиционни, независимо от политическия момент, а такива моменти се смениха много.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 МРЗ 10.06.2024 14:46

    С какви пари ще ги привличат тези учени?

  • 001 Anonimen 09.06.2024 17:56

    ПП „Величие“ вижда бъдещето на висшите учебни заведения в България като средища на науката, в които методично да се привличат учени, лектори и студенти от целия свят, които да допринасят с развойна дейност, така че страната ни да разреши текущия си проблем с недостига на кадри в ключови за националната сигурност направления.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

дева