24.02.2016 15:25

Новият председател на НСОРБ се срещна с Цецка Цачева

Видян 1463 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

        Новоизбраният председател на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) Даниел Панов проведе първата си официална среща с председателя на Народното събрание Цецка Цачева. Заедно с Панов, в срещата участва и кметът на Бургас Димитър Николов. По време на разговора Даниел Панов изказа благодарност към всички лидери на политически партии, които имат представители в местната власт, за политическия диалог при избора на председател на УС и комисиите в НСОРБ. „Уверен съм, че с колегите от сдружението ще работим заедно и в консенсус при изготвянето на позициите на местната власт . Убеден съм, че през целия ни мандат ще защитаваме на ниво интересите, както на големите, така и на малките общини и на всички български граждани“, подчерта още Даниел Панов.


    Председателят на Народното събрание Цецка Цачева поздрави Даниел Панов за избирането му за председател на УС на НСОРБ. Цачева заяви, че парламентът и народните представители винаги са работили в диалог с представителите на Сдружението на общините и подчерта, че тази практика ще продължи.


    Даниел Панов и Димитър Николов благодариха на Цецка Цачева за съвместната работа между НСОРБ и Народното събрание. Двамата кметове подчертаха, че един от съществените приоритети на новия Управителен съвет на НСОРБ ще бъде развитието на малките общини и превръщането им в по-привлекателно място за живеене, работа и развитие на бизнес.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв

Опитайте се да подобрите отношения


Опитайте се да подобрите отношения или да изгладите