Съгласно разпоредбите на същия закон (чл. 19, ал. 1 и ал. 2), специализираният транспорт е дейност по охрана. Тази дейност не е преустановявана по отношение на автора на некоректните твърдения.

Свързани новини

29.04.2024 14:24

НСО опроверга Денков: Не сме спирали да го пазим, ползва и транспорт

Видян 1710 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

НСО опроверга Николай Денков, че охраната му е свалена, въпреки че той има право на нея. В събота бившият премиер каза в предаването "Евродикоф" по Евроком: "От НСО ми казаха, че ми вземат охраната. Казах добре, въпреки че ми се полага. Не ми пука, или трябва да свършим работа и да сме смели, или нямаме място в политиката", каза още  Денков.

Днес службата излезе с официална позиция до медиите:

По повод изнесена некоректна информация по адрес на Националната служба за охрана в предаването „Евродикоф“ на телевизия Евроком на 26.04.2024 г., НСО информира следното:

Националната служба за охрана изпълнява стриктно вменените й със закон задължения. Съгласно Закона за НСО, специализиран транспорт в мирно време се осигуярава на лицата, заемали длъжностите председател на Народното събрание или министър-председател за срок до 4 години след освобождаването им от длъжност.

Съгласно разпоредбите на същия закон (чл. 19, ал. 1 и ал. 2), специализираният транспорт е дейност по охрана. Тази дейност не е преустановявана по отношение на автора на некоректните твърдения.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Зомбюл Карамфилофф Седефоф 29.04.2024 23:02

    Такива, като това сламено човече, се наричат ПРОНАНСИРАНИ ЛЪЖЦИ! Днес лъжата е издигната, благодарение на опг ГЕПИ на пеадестала на благородните качества!Те направиха пъртината, да се лъже и да се краде най-безобразно. И сега всички ренегати следват този курс на "политика", лъжат та вече не се трае!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес довършете колкото се може повече задачи

Днес довършете колкото се може повече задачи, за да