14.05.2024 16:44

Общински кмет бие гражданин предизборно, никой не обръща внимание на доказателствата за рекета и побоя

Видян 5537 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Общински кмет е пребил гражданин във владения от него като феод Борован, пише в писмо до медиите потърпевшият Йорхан Ангелов. Заради лечението на баща му след получен инфаркт, сестра му задлъжнява  към кмета Иван Костовски 2000 лв., които потърпевшият връща  след около месец като 3000 лв. с незаконната, но прилагана от заемодателя лихва. Така влиза в дългова спирала, която води до общо изплатени 28 000 лв. през следващата 2022 г. Отърваване от лихварите, както е известно - няма!

Когато потърпевшият спира през 2023 г. да плаща недължимите пари, започват заплахи и психически тормоз, ако се вярва на потърпевшия. И така се стига до побой на 18 февруари 2024 г., който е извършен в офиса на Костовски. За последното жертвата има медицинско свидетелство за нанесените жестоки травми, както и аудио записи на заплахите и разправиите, които редакцията притежава.



Още на 20.02.2024 г. сигналът, придружен с доказателствата е предаден на ГДБОП, снети са показания, дадени и пред съдия още тогава. Но до момента резултат няма.

Йорхан Ангелов пита: "Недосегаем ли е общинският кмет Иван Костовски? Това негово изнудване, тормоз, побой, обиди и т.н. върху хората продължава повече от 15 години. Вярвам във Вас медиите!!!".

Костовски е преминал през няколко партии, като последно е избран от Възраждане. Припомняме, че заради установените масови нарушения при преброяването на резултатите от изборите на 29 октомври - видеата с уговорките кои бялетини да се извадят, а кой да се сложат в урните в избирателната комисия обиколиха България в изборната нощ, записани на видеокамерите в секциите, те са касирани и на 23 май предстои нов вот за общински съвет. В навечерието на националния и европейски на 9 юни.


На въпрос на 19' от ГДБОП уточниха, че по сигнала се работи. Вече има резултати от разследването и предприетите до момента действия, с които заинтересованите лица, обществеността и медиите ще бъдат запознати.



Пламен Валентинов



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да усетите разминаване между очакванията и реалността

Днес може да усетите разминаване между очакванията и