29.08.2024 17:08

Официално бездомен: Погнаха писмено Доган от сараите на морето и в Бояна

Видян 992 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ахмед Доган официално получи заповед незабавно да се изнесе от сараите и в Росенец, където приема гости напоследък, и в Бояна. Собственикът им Данаил Папазов - бивш транспортен министър в кабинета Орешарски, настоя за това в специално писмо до медиите, в което е категоричен:


"Доган пребивава без основание и СЛЕДВА ВЕДНАГА ДА ГИ НАПУСНЕ"!


Той дава и още подробности, според които Доган е временно настанен там без правно основание. Справка в община Бургас пък показва, че почетният председател е живял и за чужда сметка, без да плаща наем, като всичко и като данъци, и като режийни е покривано от бизнесмена. Който явно днес е казал като евродепутатката от тв рекламата: "СТИГА".


Напомняме, че точно преди 20 години първи писахме за тогавашния единствен сарай на Доган в Бояна - утре ще разкажем спомени за дебютната собственичка на почивната станция Кирилка и неиздължилите се с години на доставчици стопани на имението в полите на Витоша, завлекли дори депутати.


Осман Октай, бившият мозък и ръце на Доган в ДПС, разказа и историята на единственото собствено жилище на вожда от с.Дръндар - апартамент на улица Лерин, пряка на Дойран, в кваптал Красно село в София. "Купихме му го, защото нямаше къде да живее след втория си брак". Тогава Доган се ожени за Ширин Карнобатлъ, от която е и дъщеря му, а тя пък е дъщеря на приятел и съратник на Октай, който навремето влезе в неговото крило в ДПС.


 


Екип на 19 минути 


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

НОВА 01 септември 22:30ч.

Бен-Хур

Режисьор: Тимур Бекмамбетов
В ролите: Джак Хюстън, Морган Фрийман, Тоби Кибъл

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

козирог