А може да има и друга причина. Всичко може. Ще ми е супер любопитно да разбера защо. И защо NOVA има все още лиценз”.

Свързани новини

12.10.2022 14:50

PALMS BET рекламира „полускрито” в Нова, питат СЕМ защо

Видян 3130 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скандално пробутване на реклама на хазартната фирма PALMS BET в праймтайма на Нова и то в състезанието Игри на волята (възроденото Бързи, смели, сръчни от времето на соца) разбуни духовете в елита. Кандидатът за народен представител от ДБ Теодор Михайлов, който е бивш тв продуцент, даже се обърна чрез ФБ директно към шефката на СЕМ:


Соня Момчилова, знам, че е трудно, може би праймтаймът на NOVA телевизия не е много гледан и никой не вижда рекламите на онлайн казино, което е хазарт, а той е забранен за реклама.


А може да има и друга причина. Всичко може. Ще ми е супер любопитно да разбера защо. И защо NOVA има все още лиценз”.


 



Кирил Пламенов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 13.10.2022 16:14

    Някой, който сравнява "Игри на волята" с "Бързи, смели, сръчни", явно само е чувал името на последното предаване и няма никаква представа какво всъщност представлява - спортно състезание с участието на деца до 14 години, което служеше и за популяризиране на спорта сред децата. За съжаление вече няма такива предавания. "Игри на волята" и другите подобни предавания "Сървайвър" и "Фермата" са реалити шоу с елементи на състезание, като повечето са директно копирани от западните формати - колумбийския "Desafio" и американския "Survivor".

  • 002 Харотюн Като стана дума за хазартните реклами та се сетих, че и в 13.10.2022 09:57

    A защо СЕМ не попита и бтв, защо и във "Фермата-8" спорадично показват напълно открито на екрана "невини" рекламки за хазартна дейност, този път за "Efbet" и за "Winbet", чрез показването на екрана на полукарикатурните им запазени рекламни лица, гледащи забавно подмамващо в нищото?

  • 001 Пръстена на Калоян 13.10.2022 03:27

    След като ГЕРБ изхвърлиха от конкуренцията Черепа, в Р.България хазартната дейност , вместо да намалее се увеличи. В Ръ.Бъ. има "само" 942 игрални зали, което е крайно недостатъчно за нуждите на забогатялото население, 42 казина и "едва" 10 сайтове за залози. Явно някои от засегнатите сайтове са се обидили, че са пропуснати в рекламите по тв нова. Най-справедливо би било, за да има мир и покой, около всичките терени за дуелите на "Игри на волята" да се обградят със стени от стотици байряци със символите на всичките тези скромни и почтени сайтове за залози. И самите Криско, Горан Брегович и Стойчков, заедно с разни фолк певачки да играят на живо тракийско трополи или ръченица , облечени с фирмени дрехи на съответните хазартни сайтове, на специална площадка , до терена на който се провеждат дуелите. Това би предизвикало бурни залагания на любителите на хазарта и би вдигнало в пъти приходите на всичките до една хазартни фирми. Би било добре дори от време на време по някой дуел да се състои вместо от изморителни физически състезания и ровене в пясъка, като суриката, от елегантни показни залагания със "златни" грошове :-). Между другото понятие ,като "златни грошове" не съществува в монетарното или в нумизматичното пространство и в нормалния живот, освен в "Игри на волята" на ТВ НОВА. Грош означава най-дребната и най малоцена монета. Грошове са ползвали в различни времена в Полша, Германия, Австрия, Отоманската империя и покрай мирното и съвместно съществуване с последната и в България. Стойноста на един грош е бил равен максимум на около днешни 20 ст. Това означава, че като даряват победителя в дадено състезание с "огромната "сума от "безцените" 50 гроша, му дават около 10 днешни "безцени" лева, а ако наградата е от астрономическите 100 гроша, значи го дарават с цели 20 днешни лева, което е достатъчно за да си напазарува от всяка хранителна верига" около 633 грама качествен кашкавал!Грошовете са били винаги най-дребните размени монети и НИКОГА не са били сечени от цени метали, много рядко са били от тънко, като ламаринка сребро в слаба проба 500, но НИКОГА не са били сечени, освен в (няма да кажа в какви, но определено не са и пълни) главите на сценаристите на "Игрите на волята" ) от метала злато. Понятието от "Игрите на волята" "златни грошове" е от рода на т.н. оскиморанни думи. Примери: Суха вода, дървено желязо, златни грошове, здрав болен, високо джудже, почтен български политик, горещ ледник, девествена проститутка, пустина джунгла и мн. др.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог

Красотата и нежността ще са нещо важно за вътрешния ви свят

Красотата и нежността ще са нещо важно за вътрешния ви