Първият Mercure хотел в България отваря в София
01/02

Свързани новини

04.06.2024 13:37

Първият Mercure хотел в България отваря в София

Видян 498 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световната водеща хотелиерска верига Accor обяви предстоящото откриване на Mercure Sofia, първата локация от семейството на популярния бранд в България. С планиран старт през есента на 2024, новият хотел ще бъде разположен в „Манастирски ливади”, един от най-престижните квартали в столицата. Обектът ще осигури на гостите си лесен достъп до широк спектър от забележителности и атракции, чрез които да се потопят в българската култура.  


Mercure Sofia ще предлага 111 модерни и удобни стаи в различни категории със спираща дъха гледка към планината и силуета на града. Хотелът смесва по уникален начин модерен интериорен дизайн и класика под формата на забележителната фасада с мотиви, вдъхновени от културните традиции на България.  На разположение на гостите и организаторите на събития са два просторни ресторанта, чието меню ще привлича с рецепти от национална кухня и глобалната кулинарна сцена. Конферентни зали, уелнес и фитнес център ще допълват усещането за максимален комфорт.



От откриването си през 1973, Mercure се гордее с комбинацията от висококачествени стандарти за настаняване и автентична интерпретация на местната култура. Чрез програмата си Discover Local Mercure посреща хора от всяка точка на земното кълбо- от Рио, през Париж до Банкок, и ги свързва моментално с локалния дух. Обектите на веригата са удобно разположени в градските центрове, край морето или в планината, с повече от 950 хотела в над 65 страни.

Mercure Sofia ще бъде управляван от Festa Hotels като част от франчайз сделка с Accor.


“Откриването на Mercure Sofia бележи огромна стъпка в експанзията ни на Балканите като пазар с изключителен потенциал за бъдещо развитие. Mercure Sofia съчетава върхови стандарти за гостоприемство, удобна локация и стилен дизайн, за да осигури на гостите си изключителен комфорт при настаняване и да стимулира развитието на хотелиерския бранш в страната и в региона,” казва Франк Реул, вице президент - Развитие на Accor премиум, среден и икономичен клас за Източна Европа, Балкани, Италия и Гърция.


“Вярваме, че партньорството ни с Accor ще ни позволи да комбинираме по успешен начин техния глобален опит и нашата локална експертиза. Отдадеността на бранда към световните стандарти за удобство и стремежът към автентична връзка с локалната култура кореспондират перфектно с характера на нашия хотел и обкръжението му. Убедени сме, че гостите ни ще оценят високо престоя си в Mercure Sofia.”, допълва Ивелина Гацева, Изпълнителен директор и член на борда на директорите на Festa Hotels.


Mercure Sofia ще бъде част от „Манастирски ливади”: бързо развиващ се квартал, съчетаващ динамична градска среда и спокоен жилищен район в едно. Гостите на хотела ще пристигат бързо до централната част на града през бул.”България” и ще са на 20 минути разстояние от планинския масив на Витоша, която е със статут на природен парк и привлича хиляди със своите ски писти и екопътеки. Близостта до летище София ще превърне Mercure Sofia в еднакво добър избор както за редовите туристи, така и за бизнес пътешествениците.


Брандът Mercure е част от ALL - Accor Live Limitless – лайфстайл програма за лоялност, осигуряваща достъп до широк спектър от привилегии, услуги и преживявания.


За Accor



Accor е водеща световна хотелиерска верига, предлагаща преживявания за гостите си в над 110 страни в 5600 обекта, 10 000 ресторанта и барове, уелнес центрове и гъвкави работни пространства. Групата притежава една от най-колоритните туристически екосистеми, събирайки повече от 45 хотелиерски бранда от луксозен до икономичен клас, като Lifestyle с Ennismore. Фокус в мисията на Accor е развиването на позитивен подход в бранша чрез бизнес етика, отговорен туризъм, устойчивост на околната среда, обществена ангажираност, толерантност и приобщаване. За повече информация посетете group.accor.com и последвайте Accor в X, Facebook, LinkedIn, Instagram и TikTok.


      mercure.com | all.com | group.accor.com



Етикети
, , ,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 04.06.2024 13:52

    И какво му е НАЙ-престижното на Манастирски ливади, че няма добра комуникация и улиците му водят до никъде!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Ще мислите под влияние на емоциите

Ще мислите под влияние на емоциите, което е чисто и