Питбул без намордник нападна жена и уби кучето ѝ

Свързани новини

18.09.2024 10:46

Питбул без намордник нападна жена и уби кучето ѝ

Видян 5745 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 
В Бургас питбул без намордник нападна жена и уби нейния домашен любимец – малко куче. Случаят е от понеделник и се разиграва на улицата в един от централните квартали.


Питбулът бил разхождан от млад мъж. Кучето съборило жената и нападнало нейния питомец, който починал на място. Стопанинът избягал след инцидента. Потърпевшата потърси NOVA с призив за по-строг контрол и с въпроса „Какво ще стане, ако утре нападението е срещу дете?”.

От полицията в Бургас съобщиха за NOVA, че собственикът на питбула е установен. Той обаче заявил, че е бил извън града, а кучето било разхождано не от него, а от негов приятел, когото наел. Днес предстои и той да бъде открит.

Ирландски вълкодав без намордник и повод нападна малко куче и собственика му

На улицата, на метри от входа на Основно училище „Любен Каравелов”, още личат следите от борбата между питбула и 10-годишния пинчер Роко.

„Бях с приятелка и се връщахме от разходка с кучето ми. Когато завихме по моята улица „Любен Каравелов”, не видяхме питбула, който скочи със страшна сила върху кученцето ми. Аз се разпищях и тогава питбулът се нахвърли върху мен и ме събори. Не видях момчето, което беше с него, да прави нещо, за да освободи домашния ми любимец от устата на голямото куче”. Това разказа в „Здравей, България” потърпевшата Мария Цветкова.

Тя е с наранявания на десния крак. Казва, че по време на инцидента по улицата минал автомобил на бургаска охранителна фирма. Шофьорът, когото помолила да ѝ помогне, разговарял по телефона и не предприел никакви действия. "След това излезе и каза на младежа с питбула да бяга. Той послуша съвета му", заяви потърпевшата. И допълни, че Роко "останал в устата" на агресивното животно. 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Затягат контрола при имитиращите млечни продукти

Затягат контрола при имитиращите млечни продукти

Въвеждат се допълнителни регулации при ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 22 септември 23:15ч.

Donnybrook / Донибрук (2018)

Режисьор: Тим Сътън
В ролите: Майкъл Ейджи, Адам Бартли, Джейми Бел

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак

До обяд няма да се чувствате в много добра форма

До обяд няма да се чувствате в много добра форма, няма