19.09.2009 12:23

Полицейска операция за проверка на увеселителни заведения в столицата

Видян 1453 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

17 автомобила са били принудително репатрирани, съставени са 10 акта и 21 фиша за неправилно паркиране при полицейска операция за неправилно паркиране пред нощни клубове и заведения в столицата тази нощ, съобщиха от пресцентъра на МВР, цитира БГНЕС.


Снощната акция е осъществена в часовете между 22 на 18 септември до 6 часа днес и е обхванала проверки на питейни и увеселителни заведения на територията на столицата. В хода на операцията са проверявали самоличността на посетителите на заведенията за установяване на лица с криминалния прояви, непълнолетни, проституиращи, разпространители на наркотични вещества и обявени за издирване, а също и спазването режима на работа и работното време, начина на охрана, пропускателния режим. Проверявани са и автомобилите, паркирани наблизо, за изпълнение разпоредбите на Закона за движение по пътищата. В акцията участвали криминалисти, служители на “Икономическа полиция” и отдел “Пътна полиция”- СДВР и от четири столични районни полицейски управления.
В клуб на територията на “Студентски град” екипите не са установили нарушения в охраната. Сред проверените 130 посетители не е имало малолетни и непълнолетни или издирвани и криминално проявени. Четирима са били без документи за самоличност и са отведени в Седмо РУ, съставени са им актове по ЗМВР и са освободени. В хода на полицейската операция от служители на отдел “Пътна полиция”-СДВР са съставени 10 акта и 21 фиша за неправилно паркиране. Принудително са репатрирани 12 автомобила на наказателен паркинг, пет – два автомобила “БМВ”, “Форд Фиеста”, “АУДИ” и “Мерцедес”от “Студентски град” и седем в централната градска част -“Алфа Ромео”, “АУДИ-5” , “Фиат Уно”, “Шавролет АВЕО”, “Ситроен 3Х”, “Тойота” и “Опел”. Грубо отношение от страна на проверяваните спрямо служителите на реда не е констатирано. Наблюдението и полицейските мерки в районите на клубове и дискотеки ще продължат, съобщават от МВР.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.