В областите, в които ГЕРБ са първи, най-често на второ място са ПП, като на места като Русе разликата е под 1%, а в Пловдив, където водач от ПП беше отстраненият председател на парламента Никола Минчев, разликата е 342 гласа.

Свързани новини

03.10.2022 17:55

ПП печели само в 2 района в София

Видян 3995 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ГЕРБ печели в почти всички области в страната с изключение на Кърджали, Търговище, Силистра, Разград и Шумен, където победител е ДПС, а Продължаваме промяната (ПП) - води само в 2 района в София, показват данните на ЦИК. Всичко за столичните МИР виж тук!


На практика ГЕРБ си връща победата в някои области, които бяха спечелени на парламентарния вот през ноември 2021 г. от ПП, а ДПС е шампион в районите, в които традиционно печели подкрепа.
Партията на Бойко Борисов е първа в големите градове – Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, и си връща победата в Русе, Добрич, Ямбол и Хасково.


В областите, в които ГЕРБ са първи, най-често на второ място е ПП, като на места като Русе разликата е под 1%, а в Пловдив, където водач от ПП беше отстраненият председател на парламента Никола Минчев, разликата е 342 гласа.

От тази тенденция се отличават Монтана, където след ГЕРБ се нарежда ДПС, Пазарджик, където на второ място отново са Сараите и Смолян. В петте области, в които победител е ДПС, ГЕРБ се нарежда на второ място.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 ха ха 04.10.2022 10:47

    Жълтопаветниците от НПО-та им са само в София, те нямат друга подкрепа, все пак и те са бутикова партия като другата им посестрима на Мравояда

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв