15.08.2024 16:46

Президентът не наложи вето върху промените в закона срещу ЛГТБ пропагандата в училищата

Видян 431 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Президентът не наложи вето върху промените в Закона за предучилищното и училищното образование. Това стана ясно от съобщение, изпратено от прессекретариата на държавния глава.

"В отговор на отправените въпроси за това какво отношение ще вземе държавният глава относно гласуваните от Народното събрание промени в Закона за предучилищното и училищното образование ви информираме: Държавният глава е изразил отношението си към промените в Закона за предучилищното и училищното образование с подписването на указ за неговото обнародване", пишат от президентството.

Припомняме, че над 7000 подписа от граждани и 76 неправителствени организации бяха внесени в администрацията на президента, с искане държавният глава Румен Радев да наложи вето върху промените в Закона за предучилищното и училищното образование. Инициативата е на Фондация „Будителките“ и Младежка ЛГБТ организация „Действие“.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

Роберт Швентке 18 август 21:00ч.

Дивергенти 3: Предани

Режисьор: Роберт Швентке
В ролите: Шейлийн Удли Трис Тео Джеймс Four Бил Скарсгард Матю

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Не мислете, че ви преследва лош късмет

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Не мислете, че ви преследва лош късмет, просто