Свързани новини

16.06.2009 13:27

Протестиращите синдикалисти поискаха оставката на директора на НАПИ

Видян 1712 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По време на протеста синдикалистите от КНСБ поискаха оставката на директора на Национална агенция „Пътна инфраструктура“Янко Янков, предаде БГНЕС.


Валентин Никифоров, председател на стачния комитет и зам. председател на КНСБ заяви, че искат оставката му, защото от НАПИ все още не са изплатили 12 млн.лв. на „Автомагистрали- Шумен“. Три от тези 12 млн.лв. са предназначени за работни заплати и осигуровки. На протеста на КНСБ днес присъстват работници от сферата на градския транспорт, авиацията, автомобилния транспорт и др.. Владимир Никифоров алармира, че полицаите са спрели ТИР-те и автобусите, които трябваше да се включат на протеста , на десетки метри от ВМС за да не се виждат. Протестът на българските синдикалисти бе подкрепен и от Жорж де Сис, представител на работниците в Европейския икономически и социален комитет. Той заяви, че работниците от цял свят не дължат нищо на кризата „Вие също имате право на по-добър живот, както всички работници в Европа“, заяви той пред протестиращите. Тези, които защитават пазар без правила са или идиоти, или част от световната икономическа олигархия. Протестът продължава с лозунгът „Солидарност“.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Днес нещата няма да стават според предварителните ви планове

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес нещата няма да стават според предварителните ви