15.06.2024 07:26

Проучване разкри втория най-популярен сексуален фетиш в САЩ

Видян 1493 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Може би сте си мислили, че да чуете как партньорът ви изпуска газове, веднага убива романтиката.  Но не за всички. За мнозина е вярно точно обратното, показват нови данни.

Според глобален доклад миризливият навик вече е вторият най-популярен сексуален фетиш в света.


Изследователите от платформата за извращения и фетиш Clips4Sale анализираха данните за търсене и продажбите, свързани с популярни фетиши.

Те установиха, че докато Бондидж ( Робството, в BDSM субкултурата, е практиката на взаимно обвързване, обвързване или ограничаване на партньор за еротична, естетическа или соматосензорна стимулация) е властвало в световен мащаб, търсенията за изпускането на газ са се увеличили с 430% само през последната година, а продажбите на свързаните с него атрибути са скочили с 40%.

 Изследователите от платформата за извращения и фетиш Clips4Sale анализираха данните за търсене и продажбите, свързани с популярни фетиши.

Те установиха, че докато робството е властвало в световен мащаб, търсенията за изпускането на газ са се увеличили с 430% само през последната година, а продажбите на свързаните с него атрибути са скочили с 40%.

В САЩ, Обединеното кралство, Австралия и Канада този фетиш остава на второ място след робството, въпреки че в Бразилия и Португалия пърденето е на първо място.

Въпреки че напоследък придобива популярност, учените смятат, че звукът и миризмата на пръднята са възбуждащи от десетилетия.

Ейвъри Мартин, говорител на Clips4Sale, заяви, че отвратителният навик е започнал да набира популярност през февруари 2020 г. и след това се е увеличавал постоянно.

Може би това е било затварянето при пандемията от ковид, а може би загубата на аромата, която толкова много хора са изпитали с ранния коронавирус - каза Мартин. Не можеш да отречеш силата му!


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Николай Марков

Величие поиска среща с Бойко Борисов, от ГЕРБ отказаха

От партия "Величие" са изпратили писмо до ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

везни

Малко ще ви по изнервят околните

Малко ще ви по изнервят околните, но се опитайте да