31.07.2024 10:06

Радев, Доган и Хр. Иванов готвят преврат срещу Рая Назарян на Росенец: Пеевски

Видян 397 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски твърди, че президентът Румен Радев, почетният председател на ДПС и оттеглилият се лидер на "Да, България" Христо Иванов готвят "преврат", с който да свалят Рая Назарян от поста председател на Народното събрание.

В кулоарите на парламента Делян Пеевски заяви, че президентът иска да сложи удобен за себе си премиер, както и да даде вътрешното министерство на своите сътрудници - Николай Копринков и Пламен Узунов.

Пеевски твърди, че вчера на Росенец е имало среща между Ахмед Доган, Румен Радев, Христо Иванов и Божидар Божанов, на която се е "готвел преврат" срещу Рая Назарян.

    "Готви се преврат в парламента срещу Рая Назарян. Проверете разговорите на Божидар Божанов, той и в парламента го говори. Той и Христо Иванов - не знам като какъв, пазари смяната на шефа на парламента. Той е един пенсионер. Може би са двама на Росенец", каза многозначително Делян Пеевски.

Делян Пеевски заяви, че Румен Радев подготвя терена за своята "малка тайна партийка", която да влезе в парламента на следващите избори и да "му топли мястото", докато му изтече мандатът, тъй като "го е страх" да слезе от поста си сега.

Той заяви, че имало "ДПС на мистър Кеш", в което всички били пионки на президента Радев, и "ДПС на Пеевски" - което било истинското ДПС.

    "Друго няма - другото са пионки на Радев. Шефът е "мистър Кеш". Всички в тази игра са пионки на Радев. Както вчера се опита през пионките си в ПП-ДБ да смени шефа на парламента Рая Назарян. "Мистър Кеш" иска да се сложи удобен за него премиер, но най-важно е Копринков и Узунов да получат МВР, за да осигурят нова ала-бала за ПП-ДБ през нов министър на електронното управление", твърди Делян Пеевски.

Той се закани, че "тайната малка партийка на мистър Кеш" щяла да се види скоро, защото ще бъде активирана преди следващите предсрочни избори. Пеевски заяви, че Румен Радев е разцепил ДПС и че това скоро ще се разбере.

Лидерът на парламентарна група на ДПС отново повтори и прословутата си реплика за мазното турско кафе по адрес на Христо Иванов, но с нов елемент:

    "Да се сетим какво правеше Христо Иванов преди 4 години - той си намери един компактен скут, на който да си пие мазно турско кафе на Росенец. Той обича да минава по скутовете. Христо Иванов е родствено обвързан родствено с ДПС."


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 04 август 00:00ч.

Дивергенти 2014 г. ‧ Екшън/Сай-фай

В ролите: Шейлийн Удли Беатрис Прайър Тео Джеймс Four Майлс Телър Питър

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева

Не позволявайте да играете ролята на боксова круша

Не позволявайте да играете ролята на боксова круша (в