Лабораторията е оборудвана със специални филтри, които не позволявали на живеещите в района да усетят миризмата от растенията.

Свързани новини

22.05.2024 15:22

Разбиха наркооранжерия с 2700 стръка марихуана в кв. Орландовци

Видян 519 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Модерна оранжерия с 2700 стръка марихуана в различен стадий на растеж беше разбита от полицията в столичния кв. "Орландовци". Арестувани са трима мъже на възраст между 23 и 60 години в момент, в който полагали грижи за растенията. Един от задържаните е криминално проявен, съобщи БНТ.
На място са намерени и чували със сухо вещество, готово за пласиране.

    "Натъкнахме се на едно високотехнологично съоръжение, което е изключително сложно и с най-високия клас техника и технически средства, които се ползват при отглеждането на наркотични вещества. Групата работи от доста време, количествата са изключително големи - 2700 растения в различен стадий на растеж. Това е изключително голяма лаборатория, наблюдаваме я от три месеца", коментира Атанас Илков, директор на Главна дирекция "Национална полиция".

Лабораторията е оборудвана със специални филтри, които не позволявали на живеещите в района да усетят миризмата от растенията.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби