Свързани новини

07.05.2009 08:55

Разширяваме връзките с Индия в областта на енергетиката

Видян 1422 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Зам.-министър Куюмджиев председателства Смесения българо-индийски комитет за сътрудничество в областта на отбраната, предаде БГНЕС.


Заместник-министърът на икономиката и енергетиката Явор Куюмджиев е председател от българска страна на14-та сесия на Смесения българо-индийски комитет за сътрудничество в областта на отбраната, чиято ХІV-та сесия ще се проведе на 7 и 8 май 2009 г. в Министерството на икономиката и енергетиката, съобщиха от пресцентъра на ведомството.
Целта на сесията е задълбочаване на традиционното отбранително-икономическо сътрудничество между България и Индия. По време на разговорите ще бъдат отчетени актуалните направления за развитие на сътрудничество по индустриалните и военно-технически аспекти на взаимоотношенията в областта на отбраната. Ще бъдат обсъдени конкретни предложения в тази област и от двете страни. Предвидени са срещи с представители на българската отбранителна промишленост за запознаване с постиженията им и демонстрации на конкретни системи за отбрана, по които страните ще си сътрудничат. 14-та сесия на Смесения българо-индийски комитет ще допринесе за задълбочаване и разширяване на сътрудничеството през следващите години в нови направления, в съответствие с безспорните способности на двете страни за развитие на съвместни дейности в тази област.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

риби