Свързани новини

20.08.2021 11:54

Ще изберат ли Каримански на П.Славова и Д-банк от ИТН за шеф на БНБ?

Видян 9971 пъти | Коментари 11
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Вместо да актуализира бюджета - да осигури по-високи пенсии и пари за четвъртата К19-вълна, парламентът се е хванал първо с избора на нов шеф на БНБ. Вярно, мандатът му изтече преди месец, но на КЕВР, който е значително по-важен за населението със зависимостта си от миналата власт и своите неадекватни решения в полза на конкретни олигарси мина още преди година и 5 месеца. След многото откази на авторитети, във висшите кръгове се говори, че диктуващата правилата на играта там ДПС е склонна да сложи недалечния от нея депутат Л.Каримански за шеф, още повече неговият стаж в бранша, "забравен" в партийната му биография, е като директор в също недалечната от ДПС Д-банк на Фуат Гювен и на също близката до някои фактори в Движението банка на Петя Славова. Помните, че тя се прочу първо с поглъщането на милионни депозити на клиенти, един от които си поиска парите и беше убит, после с невръщането на 140 млн. евро венецуалски пари, после с минаването на средствата на Вълка от София, а накрая и на траншове от друг международен мегаскандал. Веднага след управлението на Каримански, Инвестбанк е единствената, която НЕ минава българските стрестестове, както по-късно не минава и европейските. Интересно е, чме той се съдържа 4 г. като директор в нея по време на страшна "въртележка" на управляващи трезора на банкерката, започнала кариерата си в бизнеса като келнерка и чиято първа фирма носи името Саюри - на прочутата гейша.


Снимка: БТА


Пламен Валентинов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 011 Доганмански 21.08.2021 21:59

    Предложеният от учиндолският инвалид Каримански е официалният и неприкрит банкер на ДПС, разбирай - на сараите! И каква стана тя бе, Простак Хаджи Тошко? Хайде може вече и мозъчето на ма мумията на дивана да е започнало да се вдървява, ами ти бе, Простак Хаджи Тошко? Нали нещо щеше да "изчегъртваш" гербирастите и резняците на сарайския изрод? Каква стана тя бе, Простак Хаджи Тошко?

  • 010 Anonimen 21.08.2021 18:20

    Сервитьорката - Банкерка!Мутра-Премиер! Това го има само в РБ!

  • 009 Anonimen 21.08.2021 13:20

    Петя - сервитьорката от почивната станция на ЦК на БКП. Изключително Добро за РБ!

  • 008 Anonimen 21.08.2021 11:52

    Питам симпатизантите на ИТН като мен: "какво направи ИТН в НС до днес от това което обещаваше толкова старателно пред екрана на 7/8 ТВ" ? Отговорът е - НИЩО ! Единственото което направиха е да си запазят заплатите, а не да ги намалят както поиска Манолова, през другото време "оглушително" МЪЛЧАТ и регистрират присъствие като ТЕЛЕФОНИСТИ постоянно работещи с телефони за ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ !

  • 007 Anonimen 21.08.2021 11:45

    Муравей Радев залива с бетон морето край Лозенец, а водещата партия в НС - ИТН мълчи като шумкар пред полицай ! България е територия на безнаказаното беззаконие ! Шайките ГЕРБ,ИТН и ДПС продължават управлението на БКП "зад кадър" !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв

Имате енергия


Имате енергия като същинска ядрена централа днес. Все