08.03.2018 16:33

Smart Lady е насочена към жените в бизнеса

Видян 1625 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   На осмомартенска работна закуска Първа инвестиционна банка представи своята специална програма, насочена към жените в бизнеса. Тя е плод на проучвания и разговори с експерти и бизнес дами. „Целта, която банката иска да постигне с нея, е да се утвърди като успешен бизнес партньор на всяка дама, решила да пребори клишето, че бизнесът е запазена територия само за мъже“, заяви г-жа Севдалина Василева, изпълнителен директор на Fibank, която запозна присъстващите журналисти с параметрите на програмата.
Г-жа Василева представи новите перспективи, които разкрива програмата Smart Lady за жените в бизнеса. Тя е компилация не само от възможности за кредитиране, насочени към бизнес  дамите, но включва в себе си редица други финансови и нефинансови решения, които да предложат на дамите подкрепа, сигурност и спокойствие. Smart Lady надгражда и доразвива уникалната за българския пазар линия кредитни карти First Lady, която ПИБ и Diners Club предложиха на бизнесдамите.
Програмата предлага широка гама от кредитни продукти при преференциални и гъвкави условия, като ниска цена и такса по кредитите, удобни погасителни планове, дълъг срок на изплащане – до 15 години за инвестиционни кредити, а за оборотните средства до 5 години. Банката също така е предвидила възможност за цялостно обслужване на бизнеса на дамите, както и специален пакет с грижа към служителите на фирмата, който включва комплексна оферта с преференции по всички банкови продукти и услуги, както и допълнително здравно осигуряване за достъп до качествени здравни услуги и профилактика. Кандидатстването по европейски проекти също е застъпено, като тук Fibank предлага на дамите не само консултиране и изготвяне на пълната документация за кандидатстване, но и последващо финансиране за реализацията на проекта при неговото одобрение. По време на майчинство дамите ще получат и възможността да намалят месечните си вноски до 75% в период от 15 месеца. Към програмата се предвиждат и редица допълнителни привилегии като спестовна сметка с нарастваща доходност за бъдещето на децата, кредитна карта First Lady с включена застраховка при рак на гърдата, отстъпки при покупки в над 400 търговски обекта, достъп до ВИП салони на летищата и други клубни привилегии. При използване на Smart Lady дамите могат да се възползват и от две специално разработени застраховки – Здраве и Спокойствие, които се предлагат съвместно с FIHealth Застраховане.
Банката планира и да проведе редица конференции, обучения и информационни семинари, където дамите ще могат да обменят опит и да получат професионални съвети. Първата голяма конференция предстои да се проведе на 15 март.
Партньор на Fibank по програмата са MasterCard  и Съюз произведено в България. На срещата с медиите присъства и г-н Кънчо Стойчев, социолог, който представи обществените тенденции и стереотипите по отношение на жените в бизнеса.
Г-жа Надя Кошинска, директор  Дирекция „Банкиране на малки и средни предприятия“, запозна присъстващите с новите възможности и ролята на банките в подкрепа на развитието на жените в бизнеса. Тя представи позитивния опит и добри примери, които е натрупала Fibank в своята 25-годишна история.

















Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот