Свързани новини

17.11.2021 09:53

Социалистите не са разколебани, ще подкрепят Радев: Вигенин

Видян 944 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Работим за това Румен Радев и Илияна Йотова да победят на предстоящите избори. Социалистите масово ги подкрепиха на първи тур. Не са разколебани, ще го направят и на втори тур”. Това заяви Кристиан Вигенин в предаването „Здравей, България” на Нова телевизия.


„Вярно е наистина, че с появата на новата партия шансовете и на БСП да постигне по-добър резултат на изборите намаляха. Това се видя с всички партии, с които се борехме за промяната в предишното Народно събрание и очевидно не успяхме”, каза още той.


По думите му, благодарение на победата на „Продължаваме Промяната” сега има шанс за „едно стабилно мнозинство на реалната промяна, в което БСП има всички възможности да участва”.


„В това Народно събрание има само една лява партия. Това е БСП и от тази гледна точка имаме възможността, ако подходим умно да прокараме и нашите идеи и принципи, както и да разширяваме влиянието си. Беше сложна година, но трябва да подходим с разум”, коментира Вигенин.


Според него има ясен разлом между кандидатурите на Радев и Герджиков. „Трябва да сме наясно в каква посока пращаме държавата. Единият олицетворява промяната и окончателното скъсване с модела ГЕРБ. През Герджиков ГЕРБ има шанс за реванш и връщане в управлението. Когато трябва да избираш между тези две неща, мисля, че изборът е ясен и тук партийните емоции трябва да излязат на заден план”, категоричен бе Кристиан Вигенин.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Лунар 2024: Фото на деня

Лунар 2024: Фото на деня

Лунар 2024: Фото на деня

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни